Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με στόχο την προώθηση σε ένα περιβάλλον συνεργασίας, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων και Tour Operator (ECTAA) πραγματοποιεί στις Βρυξέλλες στις 21 Φεβρουαρίου, την Συνόδο Κορυφής Ταξιδιωτικών Πληρωμών.

Η ευρωπαϊκή οργάνωση-ομπρέλα των τουριστικών παρόχων συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες -συμπεριλαμβανομένων των υπευθύνων χάραξης πολιτικής της ΕΕ και ενδιαφερόμενων φορέων- σε μια εκδήλωση που αποσκοπεί στην αποκάλυψη του περίπλοκου κόσμου των ταξιδιωτικών πληρωμών.

Είτε πρόκειται για B2C είτε για B2B, ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συναλλαγές έχει βαθύ αντίκτυπο στη διαχείριση των κινδύνων. Διαμορφώνουν το ταξιδιωτικό οικοσύστημα και συνδέονται στενά με τις εμπειρίες των πελατών.

Ο πρόεδρος της ECTAA, Frank Oostdam, τονίζει την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη κατανόηση της ποικιλομορφίας και της πολυπλοκότητας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, η οποία αντικατοπτρίζει τις περιπλοκές των πληρωμών.
Οπως υπογράμμισε “χρειάζεται καλή κατανόηση της πολυπλοκότητας και των διαφορετικών προοπτικών, ώστε να είναι δυνατές οι τεκμηριωμένες θέσεις καθώς και οι κανόνες που πρέπει να είναι δίκαιοι και ισορροπημένοι”.