Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η προσπάθεια του Tripadvisor να δημιουργήσει το πρόγραμμα συνδρομής το Tripadvisor Plus που θα παρείχε στους ταξιδιώτες εκπτώσεις και αύξανε τις κρατήσεις για τους προμηθευτές και τα έσοδα της εταιρείας, τελειώνει μετά από τρία χρόνια.

Το πρόγραμμα έγινε αρχικά διαθέσιμο τον Δεκέμβριο του 2020 και κυκλοφόρησε πλήρως τον Ιούνιο του 2021 με ετήσια συνδρομή 99 δολλάρια και δωρεάν συμμετοχή για προμηθευτές όπως ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που πρόσφεραν εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη.
Μόλις τρεις μήνες αργότερα, το Tripadvisor μετατόπισε το πρόγραμμα σε ένα μοντέλο επιστροφής μετρητών σε μια προσπάθεια να φέρει περισσότερες μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.

Οπως ανακοινώθηκε μετά από συζητήσεις για «απελευθέρωση των προτεραιοτήτων», η εταιρεία «βγάζει από την πρίζα» το συνδρομητικό προϊόν της.
Η Tripadvisor επισημαίνει μεταξύ άλλων πώς «είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συνδρομητές Plus που ήταν σε αυτό το ταξίδι μαζί μας και μας βοήθησαν να προχωρήσουμε προς μια ακόμα πιο εντυπωσιακή και ελκυστική εμπειρία για την κοινότητα μας.»