Το άνοιγμα τεσσάρων ξενοδοχείων στην Τουρκία ανακοίνωσε η Hilton.

Τα νέα ξενοδοχεία ανήκουν στην ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα ξενοδοχείων Hilton DoubleTree , Hilton Garden Inn και στο Hampton by Hilton.

Τα νέα ξενοδοχεία

DoubleTree από το Hilton Şanlıurfa

Το DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, το οποίο αναμένεται να ανοίξει το 2022 , θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της Hilton στην Şanlıurfa.

Το ξενοδοχείο 192 δωματίων θα βρίσκεται στο Karaköprü, ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα της πόλης. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 4 αίθουσες συσκέψεων, αίθουσα χορού, εσωτερική πισίνα και κέντρο σπα με 6 αίθουσες θεραπείας.

Hilton Garden Inn Balıkesir

Το Hilton Garden Inn Balikesir θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Hilton στο Balıkesir. Το ξενοδοχείο 105 δωματίων στο μεσαίο τμήμα, το οποίο προβλέπεται να ανοίξει το 2022 , θα διαθέτει 4 αίθουσες συσκέψεων και ένα αθλητικό κέντρο.

Το ακίνητο θα είναι μέρος ενός μικτού έργου ανάπτυξης που αποτελείται από ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Hampton by Hilton Çerkezköy

Το Hampton by Hilton Çerkezköy είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Hilton στο Çerkezköy. Το ξενοδοχείο μεσαίου τμήματος θα βρίσκεται στο Çerkezköy, το οποίο έχει εξελιχθεί ως κόμβος βιομηχανίας και μεταφορών.

Το ξενοδοχείο, το οποίο ξεχωρίζει με τον κοντινό του σιδηροδρομικό σταθμό Çerkezköy, το City Hospital, τον τερματικό σταθμό Intercity Bus και το ιστορικό κέντρο της πόλης, σχεδιάζεται να ανοίξει το 2022 . Το ξενοδοχείο 100 δωματίων θα διαθέτει εσωτερική πισίνα, επιχειρηματικό κέντρο και γυμναστήριο.

Hampton by Hilton Istanbul Arnavutköy

Το Hampton by Hilton Arnavutköy θα ανοίξει στο Arnavutköy, την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

Το ξενοδοχείο, το οποίο απέχει μόλις 6 χλμ. από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, θα συνδέεται με το αεροδρόμιο με απευθείας γραμμή του μετρό. Το κεντρικό ξενοδοχείο 200 δωματίων, το οποίο προγραμματίζεται να ανοίξει το 2023 , θα διαθέτει επιχειρηματικό κέντρο, γυμναστήριο και δύο αίθουσες συσκέψεων.