apergiammm2902Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αντιδρώντας στην επικείμενη ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Ειδικότερα, αύριο Τετάρτη ο ηλεκτρικός, το μετρό και το τραμ θα παραμεινουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, ενώ την Πέμπτη οι εργοδηγοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ τραβούν χερόφρενο όλο το 24ωρο.

Την ίδια ώρα, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο ΟΣΕ και ο προαστιακός δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια. Μάλιστα, λόγω της αυριανής απεργίας ματαιώνονται και τα σημερινά βραδινά δρομολόγια του προαστιακού.

Τα δρομολόγια του ΟΣΕ που καταργούνται σήμερα το βράδυ είναι: *Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες : 500 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη ), 501 (Θεσσαλονίκη- Αθήνα), 1686(Αλεξανδρούπολη-Δίκαια) *Μεταξύ Αθηνών – Χαλκίδας – Αθηνών Σε όλη της τη διαδρομή η αμαξοστοιχία: 2536 *Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας- Θεσσαλονίκης Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες:743, IC 85 *Μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρισας – Θεσσαλονίκης Σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες: 3593 – 3592 Μεταξύ Λάρισας – Βόλου-Λάρισας.