Μια σειρά ταξιδιών εμπειρίας  (fam trip) για σχεδόν 100 πράκτορες διοργανώνεται από την Classic Collection Holidays και την “αδελφή” εταιρεία Classic Package Holidays.

Για τον επόμενο μήνα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Μαγιόρκα και τη Σαρδηνία.

Τριάντα πράκτορες, νικητές του κινήτρου “Place on a Plane” της Classic Package Holidays, το οποίο έτρεξε στις αρχές του έτους, θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για τρεις διανυκτερεύσεις.

Η Classic Collection Holidays θα παρουσιάσει επίσης το χαρτοφυλάκιο πολυτελών προϊόντων της στη Σαρδηνία, τη Μαγιόρκα και την Κέρκυρα αργότερα τον Οκτώβριο.

Η διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του πρακτορείου, Si Morris-Green, δήλωσε: “Μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι υπέροχο να μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε τους συνεργάτες των ταξιδιωτικών πρακτόρων μας με εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και των δύο εμπορικών μας σημάτων.

“Τα ταξίδια fam μας αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους πράκτορες να δοκιμάσουν την επίσκεψη στο εξωτερικό στην παρούσα φάση, έτσι ώστε κατά την επιστροφή τους να μπορούν να διαβεβαιώσουν τους πελάτες τους ότι οι διακοπές στο εξωτερικό με εξαιρετική αξία είναι τόσο ελκυστικές όσο ήταν ποτέ.

“Με την κυβέρνηση να πρόκειται να επανεξετάσει τις απαιτήσεις για τα διεθνή ταξίδια έως την 1η Οκτωβρίου, ελπίζουμε ότι η χαλάρωση των μέτρων θα επιτρέψει την περαιτέρω επέκταση του μελλοντικού μας προγράμματος fam trip.

“Προς το παρόν, είμαστε ευτυχείς που κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους εμπορικούς μας εταίρους να κάνουν τους ανθρώπους να ταξιδέψουν ξανά και να ξεκινήσουν την ανάκαμψη του κλάδου μας”.