Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ritz-Carlton Yacht Collection (RCYC) ανακοίνωσε 21 νέα ταξίδια για το καινούργιο γιοτ της Evrima, στη Μεσόγειο -συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας- από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2024.

Η σεζόν περιλαμβάνει ταξίδια σε βασικούς προορισμούς της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων στα ελληνικά νησιά, τις Βαλεαρίδες νήσους και τη Γαλλική Ριβιέρα.

Τα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν 14 νέα λιμάνια, όπως Σεβίλλη σε Ισπανία, Σαρδηνία σε Ιταλία, Σύρο σε Ελλάδα, Τρογκίρ σε Κροατία και πολλά άλλα, καθώς και διανυκτερεύσεις στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, σε Μόντε Κάρλο του Μονακό, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, μεταξύ άλλων πολυπόθητων προορισμών.
Τα περισσότερα ταξίδια κυμαίνονται από επτά έως 11 διανυκτερεύσεις.

Σε κάθε προορισμό, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τις αποκλειστικές εμπειρίες The Shore Collection που ευθυγραμμίζονται με τα ενδιαφέροντα τους ή να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του Concierge Ashore για να προσαρμόσουν τις δικές τους ιδιωτικές περιηγήσεις.

Είτε πρόκειται για εξερεύνηση της θρυλικής παραλιακής σκηνής της Μυκόνου με βάρκα, ή εκμάθηση της τέχνης της παραγωγής λεμοντσέλο στο Σορέντο, είτε για περιήγηση στην εκπληκτική αρχιτεκτονική και τους κήπους της Αλάμπρα στη Γρανάδα, υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε ταξιδιώτη να απολαύσει.