Σύνταξη tourismtoday.gr

Το πρώτο κίνητρο κρατήσεων για όλο το εμπόριο από τη Marella Cruises προσφέρει 25 θέσεις για πράκτορες σε ένα ταξίδι στην Καραϊβική.
Στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης “Make it on Marella”, οι νικητές πράκτορες θα πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα από το νέο λιμάνι της Tui, τη Λα Ρομάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι 20 καλύτεροι πράκτορες, καθώς και πέντε θέσεις “μπαλαντέρ”, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στο πλοίο Marella Explorer 2, το οποίο προορίζεται μόνο για ενήλικες.

Το δρομολόγιο διάρκειας επτά διανυκτερεύσεων αναχωρεί στις 11 Μαρτίου 2025, με προσεγγίσεις στον Άγιο Μαρτίνο, τη Δομινίκα, την Αντίγκουα, τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και τη Σαμάνα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Για να λάβουν μέρος, οι πράκτορες πρέπει να υποβάλουν τις δικές τους κρατήσεις πακέτων της Marella Cruises σε ψηφιακή φόρμα. Θα δημιουργηθεί ένας πίνακας κατάταξης από τη γραμμή για να διασφαλιστεί ότι οι πράκτορες γνωρίζουν τις τοποθετήσεις τους.

Το κίνητρο ισχύει από σήμερα Τετάρτη 1η Μαίου έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Οι νικητές πράκτορες θα λάβουν την πλήρη υπηρεσία από άκρη σε άκρη από τη Marella Cruises με πτήσεις, μεταφορές και φιλοδωρήματα, καθώς και μια all-inclusive προσφορά ως πρότυπο για να δοκιμάσουν τις επιλογές φαγητού και ποτού επί του πλοίου.