Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού του Κατάρ (QNTC) ανακοίνωσε την νέα και εξατομικευμένη σειρά εμπειριών του αστροτουρισμού.

Τις διακοπές στον έναστρο ουρανό της ερήμου του Κατάρ, θα μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες.

Το Κατάρ είναι ένας ιδανικός προορισμός για την παρατήρηση αστεροειδών και φεγγαριού. Κι αυτό επειδή το σκοτάδι της ερήμου δημιουργεί εκπληκτική θέα στον νυχτερινό ουρανό.

Τα πακέτα «Arabian Nights», είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω του Gulf Adventures για ταξίδια έως τον Απρίλιο του 2022.
Και προσφέρουν δραστηριότητες, όπως ένα σαφάρι καμήλας με φεγγάρι και αστρονόμο.

Περιλαμβάνονται επίσης δείπνα μπάρμπεκιου στην έρημο κάτω από τα αστέρια στο Regency Sealine Camp. Εκεί η μοντέρνα πολυτέλεια συναντά το αυθεντικό αραβικό στιλ, με θέα στο Khor al Adaid.

Αρκετά από τα νέα πακέτα προσφέρουν επίσης μια περιήγηση στο Souq Waqif. Καθώς και ένα δείπνο στο εντυπωσιακό εστιατόριο Torch 360, με πανοραμική θέα στον ορίζοντα της Ντόχα.

«Τα πακέτα που έχουμε δημιουργήσει θα προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού του Κατάρ Μπέρτολντ Τρενκολ.

Ως μια διαφορετική και κοσμοπολίτικη χώρα, αυτή η νέα προσφορά είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες στο Κατάρ».

Όλα τα πακέτα θα είναι σύμφωνα με το πρόγραμμα Qatar Clean και θα ληφθούν μέτρα για τη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές οδηγίες.