Το Travel Plan βρίσκεται δίπλα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, στηρίζοντας χορηγικά και φέτος τη μεγάλη προσπάθειά της στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ελληνικής κερκίδας σε μία δύσκολη χρονιά, προσφέρει ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα από 465€ με 0 προκαταβολή και έως 6 άτοκες δόσεις. Τα ταξιδιωτικά πακέτα περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4* & 5*, αεροπορικά εισιτήρια με προγραμματισμένες ή charter πτήσεις, μεταφορές, εξασφαλισμένο εισιτήριο στην ελληνική κερκίδα και δώρο μία συλλεκτική φανέλα και καπέλο της Εθνικής. Επίσης διατίθενται στους φιλάθλους και μονοήμερα πακέτα για κάθε έναν από τους αγώνες της Εθνικής με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία.

Ζήστε τη μαγεία του ποδοσφαίρου στην πιο μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση από τις κερκίδες των σταδίων της Πολωνίας και της Ουκρανίας! Γίνετε κι εσείς κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας, μέσα από την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου με την σφραγίδα ποιότητας 30 ετών του Travel Plan.

Το Travel Plan αποτελεί τον μοναδικό ταξιδιωτικό οργανισμό, με τον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και διαχειρίζεται αποκλειστικά τη διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, καθώς και ειδικών πακέτων μετακινήσεων και διαμονής.  

Για αναλυτικές πληροφορίες και κρατήσεις σχετικά με τα ταξιδιωτικά πακέτα του UEFA EURO 2012 μπορείτε να απευθύνεστε www.travelplan.gr ή στο 210 33 33 300.