Τα χέρια των ταξιδιωτικών πρακτόρων λύνει μια νέα εφαρμογή για κινητά που τους βοηθάει στην απλοποίηση της διαχείρισης των ομαδικών κρατήσεων.

Το Snapgroup προσφέρει στις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις οργάνωση ταξιδιών με πλήρεις υπηρεσίες και με κόστος 10 ευρώ για κάθε ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους διοργανωτές ταξιδιών να δημιουργούν δημόσιες ομάδες, στις οποίες μπορούν να εγγραφούν μέλη του κοινού, ή ιδιωτικές ομάδες για τους πελάτες τους.

Μόλις δημιουργηθεί μια ομάδα, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, όπως πληρωμές, δυναμικούς χάρτες, πλατφόρμα ψηφοφορίας, κοινωνική ανταλλαγή, σύστημα ειδοποιήσεων, ομαδική συζήτηση και δρομολόγια.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από μια ομάδα ισραηλινών επιχειρηματιών στον τομέα του τουρισμού, όπως ο Zohar Ohana.

“Όλοι οι επαγγελματίες ταξιδιωτικοί πράκτορες που ασχολούνται με ομαδικά ταξίδια γνωρίζουμε ότι εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε πολύ ξεπερασμένα εργαλεία και δεν υπάρχουν σχεδόν σύγχρονες τεχνολογίες κατάλληλες για τη δραστηριότητά μας, τονίζει ο Zohar Ohana.

Δεν είναι εύκολο να συντονιστούν οι ημερομηνίες, να ζητηθούν αντίγραφα των διαβατηρίων και των εγγράφων, να ληφθούν πληρωμές για καθέναν από τους συμμετέχοντες και ούτω καθεξής.

Και είναι μια πρόκληση να κλείσετε αρκετά ξενοδοχεία για μια ομάδα 30 ατόμων, σε διάφορες τοποθεσίες σε διαφορετικές ημερομηνίες. Η δημιουργία μιας ομάδας και η διαχείριση της είναι ένα πολύ περίπλοκο έργο.

Τώρα μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν τους σταθμούς παραλαβής, να απολαύσουν διαδραστικά προφίλ των ξενοδοχείων και άλλων παρόχων υπηρεσιών της ομάδας, να δουν την διαδρομή του ομίλου σε ένα διαδραστικό χάρτη και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. “