Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Lexus παίρνει τον δρόμο για ταξίδια ευεξίας. Για όσους θέλουν να ενσωματώσουν ισορροπία και προσοχή στη ζωή τους, η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει το πακέτο Lexus «Προορισμοί ευεξίας».

Αυτό το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεργασίες με τέσσερα πολυτελή θέρετρα φιλοξενίας και ευεξίας. Το Cal-a-Vie Health Spa στην Καλιφόρνια και τρία ακίνητα του Miraval Resorts and Spas.
Στα θέρετρα προσφέρονται πακέτα ευεξίας που επιμελείται η Lexus σε συνδυασμό με δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, για κάθε επισκέπτη.

«Μετά από τα δύο τελευταία χρόνια που ζήσαμε όλοι, δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε την εστίαση στην αυτοφροντίδα σε συνδυασμό με την επιθυμία να ξεφύγουμε, με αποτέλεσμα τη ζήτηση ρεκόρ για ταξίδια ευεξίας, λέει ο Vinay Shahani, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Lexus.

Ως μάρκα πολυτελούς lifestyle, η Lexus ανταποκρίνεται σε αυτήν την ανάγκη προσφέροντας επιμελημένες, ολοκληρωμένες εμπειρίες που εστιάζουν στην ευημερία στα θέρετρα Miraval».

Τα θέρετρα Miraval προσφέρουν στους επισκέπτες μια προσαρμοσμένη εμπειρία «Lexus Drive Your Way to Wellness» από 495 δολάρια ανά άτομο (προσφέρεται έως τον Μάρτιο του 2023 και βάσει διαθεσιμότητας).

Αυτή η μονοήμερη εμπειρία -που κυμαίνεται από έξι έως οκτώ ώρες- είναι διαθέσιμη στα τρία Miraval Resorts and Spas, που βρίσκονται στην Αριζόνα, το Ώστιν και το Μπερκσάιρ και περιλαμβάνει:

  • Ένα όχημα Lexus για χρήση σε όλη την εμπειρία, με οδηγό.
  • Γραφικές διαδρομές σε διάφορους προορισμούς με πεζοπορία, ποδηλασία ή κολύμβηση.
  • Μεσημεριανό πικνίκ προετοιμασμένο από τον σεφ του ξενοδοχείου.
  • Μια τοπικά προσανατολισμένη δραστηριότητα, όπως καγιάκ, παρατήρηση πουλιών, κ.ά.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες Lexus που θα επιλέξουν τα πακέτα στα συγκεκριμένα θέρετρα λαμβάνουν ένα δώρο καλωσορίσματος VIP και έκπτωση 10% στην διαμονή.