Η Hilton προωθεί τα σχέδιά της για να ανοίξει περίπου 30 νέα ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τα επόμενα δύο χρόνια, παρά το Brexit.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων, η οποία ανήκει κατά πλειοψηφία στην αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Blackstone, θα ανοίξει νέα ξενοδοχεία στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των York και Leeds.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Telegraph, ο πρόεδρος της Hilton στην Ευρώπης, Simon Vincent, δήλωσε ότι η αλυσίδα των ξενοδοχείων στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε αποδώσει εξαιρετικά καλά από τη διαφορά στην τιμή της στερλίνας μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Υπογραμμίζεται ότι το πιο πρόσφατο άνοιγμα ξενοδοχείου της Hilton στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν στο αεροδρόμιο Stansted. Επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για να ανοίξει άλλα 30 μέχρι το τέλος του 2019, ένας εκπρόσωπος της αλυσίδας ξενοδοχείων πρόσθεσε: “Προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε ξενοδοχεία όπως το Hilton Garden Inn Manchester Emirates Old Trafford αργότερα αυτό το καλοκαίρι, καθώς και το Lincoln Plaza, Curio Collection by Hilton αργότερα φέτος”.