Σημαντική ευρωπαϊκή επέκταση σχεδιάζει η μάρκα ξενοδοχείων The Hoxton, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της για το άνοιγμα επτά ξενοδοχείων στη γηραιά ήπειρο μέχρι τις αρχές του 2024.

Το πρώτο που θα κάνει το ντεμπούτο του θα είναι το The Hoxton, Shepherd’s Bush, το οποίο θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο του brand στο Λονδίνο. Θα βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης στη γειτονιά Shepherd’s Bush, διαθέτοντας 237 δωμάτια και πρόκειται να ανοίξει το Δεκέμβριο.

Θα ακολουθήσει το άνοιγμα ενός ξενοδοχείου 198 δωματίων στις Βρυξέλλες και ενός δεύτερου ξενοδοχείου Hoxton στο Άμστερνταμ (136 δωμάτια) στις αρχές του επόμενου έτους.

Αργότερα το 2023, το The Hoxton σχεδιάζει να προσθέσει ένα ξενοδοχείο 234 δωματίων στο Βερολίνο, ένα ξενοδοχείο 211 δωματίων στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και ένα ακίνητο 196 δωματίων στη Βιέννη.

Στις αρχές του 2024, η μάρκα θα κάνει το ντεμπούτο της σε ένα ξενοδοχείο 129 δωματίων στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με το The Hoxton, η γρήγορη επέκταση της σημαίας αντικατοπτρίζει «την ισχυρή ανάκαμψη που έχει δει από τις προκλήσεις της πανδημίας, με πολλές από τις λειτουργικές της ιδιότητες να φτάνουν σε επίπεδα πριν από την πανδημία και να έχουν έσοδα από εστιατόρια που σπάνε ρεκόρ».

Οι νέες προσθήκες θα φέρουν το The Hoxton σε συνολικά 18 ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ.