Η Regent Seven Seas Cruises®, η κορυφαία πολυτελής γραμμή κρουαζιέρας , ανακοίνωσε  τρεις βελτιώσεις στην εμπειρία του επισκέπτη.

Η γραμμή σχεδόν διπλασιάζει το μέγεθος του εύρους ζώνης του διαδικτύου σε όλο τον στόλο της μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

Σημαντικά αυξανόμενο εύρος ζώνης σε σύγκριση με το 2018 το οποίο θα κάνει την ελεύθερη πλοήγηση στο Διαδίκτυο πιο ευχάριστη για τους επισκέπτες της Regent καθώς το διαδίκτυο θα είναι ταχύτερο και πιο αξιόπιστο σε όλες τις συσκευές.

Οι επισκέπτες θα αρχίσουν να επωφελούνται από την επέκταση του εύρους ζώνης από τον Απρίλιο του 2019.

Η σύνδεση στο Wi-Fi θα είναι ομαλότερη μέσω μιας ιστοσελίδας σύνδεσης που εμφανίζεται όταν οι επισκέπτες συνδέονται με το δίκτυο του πλοίου και οι επισκέπτες θα έχουν μια πιο εξορθολογισμένη διαδικασία σύνδεσης.

Δωρεάν απεριόριστη υπηρεσία πλυντηρίου για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Master και Grand Suites.

Όλοι οι επισκέπτες που ταξιδεύουν σε Master Σουίτα ή Grand Σουίτα στα πλοία της κρουαζιέρας θα απολαύσουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της δωρεάν απεριόριστης υπηρεσίας πλυντηρίου πλυντηρίου από τον Απρίλιο του 2019.

Μια νέα έρευνα ψηφιακών επισκεπτών θα βοηθήσει τη Regent να παρακολουθεί τις εμπειρίες του επισκέπτη και τα σχόλιά του σε πραγματικό χρόνο.

Η ψηφιακή έρευνα αντικαθιστά τα ερωτηματολόγια ικανοποίησης επισκεπτών στο τέλος του ταξιδιού.

Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να παρέχουν ανατροφοδότηση μέσω αυτού του ερωτηματολογίου στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η οποία αποστέλλεται αυτόματα στους αξιωματικούς του πλοίου και τους ηγέτες των εταιρειών στο Μαϊάμι.

Το νέο αυτό σύστημα θα εγκατασταθεί στο στόλο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.