Υπάρχει 50% αύξηση στις αιτήσεις για ταξιδιωτικές ευκαιρίες από κατοίκους των ΗΑΕ ενόψει  καλοκαιριού, δήλωσε το διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο Musafir.com.

Το πρακτορείο θεωρεί περιορισμένη ζήτηση για ταξίδια, καθώς οι κανονισμοί χαλαρώνουν και οι ταξιδιώτες προτιμούν να κάνουν σύντομα ταξίδια σε άλλους προορισμούς εκτός από τη χώρα καταγωγής τους.

Ο Raheesh Babu, COO του Musafir.com, δήλωσε: «Υπήρξε μια περιορισμένη ζήτηση για ταξίδια και οι κάτοικοι των ΗΑΕ ήταν πρόθυμοι να ταξιδέψουν σε άλλους προορισμούς εκτός από τις χώρες καταγωγής τους. Υπάρχει έντονη επιθυμία μεταξύ των ταξιδιωτών να πραγματοποιήσουν ταξίδια με μεγάλες λίστες φέτος, ιδιαίτερα σε ασφαλέστερους και πιο κοντινούς διεθνείς προορισμούς. Έχουμε συνεργαστεί για να προσφέρουμε αυτούς τους 8 προορισμούς όπως η Γεωργία, το Μπακού, η Σερβία, η Αρμενία, η Τουρκία, η Κένυα, το Πουκέτ και το Μπισκέκ.

Το Musafir.com προσφέρει μια εμπειρία κράτησης χωρίς προβλήματα για κρατήσεις πτήσεων, βίζας, ασφάλισης, διαμονής σε ξενοδοχεία κ.λπ. σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, παρέχει μια ευέλικτη πολιτική επαναπρογραμματισμού – επιτρέποντας στους πελάτες να τροποποιούν δωρεάν το ταξιδιωτικό τους πακέτο έως και 6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία του ταξιδιού με μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 24/7 για να λάβουν βοήθεια.