Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τα κορυφαία αεροδρόμια για τους λάτρεις του φαγητού, αποκαλύπτει μελέτη της Radical Storage που εξέτασε 100 κορυφαίους αερολιμένες στον κόσμο με βάση τον αριθμό των επιβατών.
Ανέλυσε πώς βαθμολογήθηκαν τα εστιατόρια τους από επιβάτες (σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια κριτικές), ποιες επιλογές είχαν για άτομα με διατροφικές απαιτήσεις καθώς και τη μέση τιμή για ένα κύριο γεύμα ή μεσημεριανό.

Πηγή: Radical Storage

Τα κορυφαία αεροδρόμια για τους λάτρεις του φαγητού

  • Το Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon στη Σεούλ, Νότια Κορέα, είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο για φαγητό, με 270 επιλογές, όπου ένα τυπικό βασικό μενού ή μεσημεριανό γεύμα θα κοστίζει κατά μέσο όρο 8,18 δολάρια.
  • 8 από τα 20 καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο για φαγητό βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα να πρωτοστατεί ως το 2ο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο για φαγητό.
  • Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ είναι το καλύτερο για φαγητό στο Ηνωμένο Βασίλειο με 30 εστιατόρια για να διαλέξετε και έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία στο Ηνωμένο Βασίλειο για vegans και vegetarians με 26 επιλογές.

 

  • Το Αεροδρόμιο της Ζυρίχης, Ελβετία, είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο για vegans και χορτοφάγους, με 36 επιλογές εγγεγραμμένες στο διαδίκτυο, με βαθμολογία υψηλότερη από το μέσο όρο 3,8 στα 5 αστέρια.
  • Όσοι ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη θα περάσουν τον πιο εύκολο χρόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα με 36 επιλογές, ακολουθούμενο από το Logan International της Βοστώνης με 30 επιλογές.
  • Το διεθνές αεροδρόμιο Tan Son Nhat στο Βιετνάμ έχει το χαμηλότερο μέσο κόστος φαγητού όπου ένα κύριο είδος ή μεσημεριανό θα κόστιζε 2,75 δολάρια, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο Kansai της Ιαπωνίας είχε το υψηλότερο μέσο κόστος στα 34,02 δολάρια.