Hyatt Ziva – Κανκούν

Το Κανκούν είναι αναμφισβήτητα ένας προορισμός-σταθμός για τους λάτρεις της μαργαρίτας και οι επισκέπτες της χερσονήσου Yucatan του Μεξικού θα βρουν πολλές εκδόσεις του περιζήτητου κοκτέιλ στο all-inclusive Hyatt Ziva Cancun.

Φιλοξενεί περισσότερους από 25 διαφορετικούς τύπους τεκίλας και ειδικοί είναι σε ετοιμότητα για να δημιουργήσουν μαργαρίτες και άλλα κοκτέιλ.

Le Blanc Spa Resort

Το Le Blanc Spa Resort είναι το ιδανικό μέρος για να προσφέρετε στον ουρανίσκο σας μια αναζωογονητική και δροσερή γεύση.

Τα πολλά μπαρ του θέρετρου κυμαίνονται από casual έως chic και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα κοκτέιλ στο λόμπι, δίπλα στην πισίνα, στην παραλία ή ακόμα και στο δωμάτιό τους.

TRS Yucatan Hotel

Το πρόσφατα ανακαινισμένο TRS Yucatan Hotel στην Riviera Maya του Μεξικού σίγουρα δεν είναι ένα απλό μπαρ. Διαθέτει 22 διαφορετικά είδη μαργαρίτας που θα εκπλαγείτε και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτή που θα σας ταιριάζει απόλυτα.

Barcelo Grand Faro – Λος Κάμπος

Το Barcelo Grand Faro στο Λος Κάμπος διαθέτει μια ισχυρή επιλογή από μαργαρίτες στο μεξικάνικο μπαρ και εστιατόριο του Las Jicamas. Καλύτερα, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το all-inclusive σχέδιο και να τα δοκιμάσουν όλα.

The Sian Ka’an – Γκραντ Τουλούμ

Το Sian Ka’an στο Grand Tulum, είναι μόνο για ενήλικες και προσφέρει στους επισκέπτες 11 μπαρ. Το μπαρ Sarape Tequila είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για τους λάτρεις της μαργαρίτας.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας στο Martino Piano Bar και το Sensoria Champagne Bar.

Royal Sonesta – Νέα Ορλεάνη

Λίγες πόλεις στον πλανήτη καταναλώνουν κοκτέιλ αρκετά όσο η Νέα Ορλεάνη. Αν αγαπάτε μια καλοφτιαγμένη μαργαρίτα, κάντε το Royal Sonesta New Orleans το καινούριο σας στέκι και προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας να είναι στο Big Easy.

Το ξενοδοχείο Bourbon Street διαθέτει πολλά μπαρ, όπως το Bar R’evolution, το οποίο σερβίρει ποικιλία από κοκτέιλ.