Μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο, η Κωνσταντινούπολη έχει πολλά νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν φέτος. Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε σύντομα την πόλη, θα μπορούσατε να είστε ένας από τους πρώτους επισκέπτες που θα μείνετε σε ένα bouzzy νέο ξενοδοχείο και να δοκιμάστε πρώτος τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Δέιτε τη λίστα με τα νέα ξενοδοχεία:

Hilton Mall of Istanbul

Το ξενοδοχείο θα έχει συνολικά 180 δωμάτια, με 19 σουίτες και 161 δωμάτια. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπως συνεδριακό κέντρο, εστιατόριο, σαλόνι executive, spa, γυμναστήριο και πισίνα.

Το ξενοδοχείο θα επωφεληθεί από την άμεση πρόσβαση με το μετρό στον σταθμό Masko κατά μήκος της γραμμής Ataköy-İkitelli του μετρό.

Jumeirah SeaPearl Ataköy

Το Jumeirah SeaPearl Ataköy διαθέτει 202 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και 62 πολυτελείς κατοικίες.

Η ιδιοκτησία θα τοποθετηθεί στο Sea Pearl και θα προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικές εγκαταστάσεις για τους κατοίκους της, όπως μια εσωτερική και μια εξωτερική πισίνα, ένα VIP επιχειρηματικό κέντρο, αίθουσα συνεδρίων, τραπεζαρία, εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα, αθλητικό κέντρο, χώρο της αγοράς, spa και κέντρο ευεξίας, χαμάμ και πολλά άλλα.

Mandarin Oriental Etiler

Η δεύτερη ιδιοκτησία του Mandarin Oriental στην Κωνσταντινούπολη είναι μια ανάπτυξη τριών πύργων. Ένας από τους πύργους θα στεγάσει το Mandarin Oriental Etiler στην Κωνσταντινούπολη με 158 δωμάτια και σουίτες και 16 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα. Οι υπόλοιποι δύο πύργοι θα φιλοξενήσουν 251 πολυτελείς κατοικίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρία εστιατόρια και μπαρ, καθώς και μια ποικιλία από προσαρμόσιμους χώρους συσκέψεων με υπαίθριους χώρους και βεράντες, ιδανικά για φιλοξενία τόσο επιχειρηματικών όσο και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Θα υπάρχει επίσης ένα σπα και γυμναστήριο, προσφέροντας βραβευμένα προγράμματα ευεξίας υπογραφής του Ομίλου καθώς και τοπικές θεραπείες. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

The Peninsula Istanbul

Το Peninsula Istanbul θα ανοίξει στο πλαίσιο του προγράμματος Galataport. Το έργο Galataport προβλέπει ένα νέο τερματικό σταθμό για κρουαζιερόπλοια και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην τουριστική συνοικία Karaköy, κοντά στην ιστορική συνοικία Galata της Κωνσταντινούπολης, το site των παλιών λιμνών της Κωνσταντινούπολης για κρουαζιερόπλοια.

Θα υπάρχουν περίπου 180 δωμάτια, αίθουσα χορού με εκπληκτική θέα στο Βόσπορο, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, spa και καταπράσινο κήπο στην προκυμαία.