Η Disney Cruise Line θα προσφέρει μαγευτικές φθινοπωρινές διακοπές που θα μεταφέρουν τις οικογένειες ακτή σε ακτή το 2023, συμπεριλαμβανομένων ειδικών ιστιοπλοΐων με εκπλήξεις,με τις πρώτες αναχωρήσεις του στόλου από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα.

Με κρουαζιέρες από τη Φλόριντα, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, ενήλικες και παιδιά θα ανακαλύψουν το θαύμα των διακοπών στο Halloween on the High Seas και στο Very Merrytime Cruises.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στις οικογένειες εμπειρίες που δημιουργούν μόνιμες αναμνήσεις», δήλωσε η Sharon Siskie, ανώτερη αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της Disney Cruise Line .

“Με προσφορές για όλη την οικογένεια, ειδικά επιμελημένες δραστηριότητες τόσο για το Halloween όσο και για τις γιορτές και ένα ολοκαίνουργιο λιμάνι στη Νότια Φλόριντα, οι επισκέπτες μας θα έχουν περισσότερους τρόπους από ποτέ να ζήσουν τη μαγεία της Disney στη θάλασσα.”

Οι κρουαζιέρες Halloween on the High Seas θα επιστρέψουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο του 2023. Σε αυτά τα όχι και τόσο τρομακτικά ταξίδια, οι επισκέπτες θα φάνε, θα πίνουν και θα τρομάζουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες ντυμένους με αποκριάτικες στολές, θα γιορτάσουν τη σεζόν στο Mickey’s Mouse-querade πάρτι, απολαύστε trick-or-treating στη θάλασσα και πολλά άλλα.

Από τις αρχές Νοεμβρίου έως τον Δεκέμβριο, τα πλοία της Disney Cruise Line θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενα και λαμπερά κατά τη διάρκεια των Very Merrytime Cruises που γιορτάζουν το πνεύμα της εορταστικής περιόδου. Σε αυτά τα ταξίδια, η μαγεία της Disney θα αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα με χαρακτήρες ντυμένους με γιορτινή ενδυμασία από την κορυφή μέχρι τα νύχια, μια ειδική τελετή φωταγώγησης δέντρων, διακόσμηση των γιορτών και ειδικούς καλεσμένους – τον ​​Άγιο Βασίλη και την κυρία Βασίλη.

Οι κρατήσεις ανοίγουν για το κοινό στις 28 Ιουλίου 2022.