Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

Το καλύτερο νησί των ΗΠΑ είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες. Μια παραλία πολύ καθαρή, λευκή άμμο και πάνω από 250 εστιατόρια για να διαλέξετε.

Οι γονείς θα αγαπήσουν επίσης την ποικοιλία γηπέδων γκολφ και μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, ενώ τα παιδιά τους βρίσκονται στην παραλία.

Florida Keys

Τα Florida Keys φιλοξενούν αναμφισβήτητα τα πιο όμορφα νερά οποιουδήποτε νησιού στις Η.Π.Α. και θα πρέπει να προστεθούν απολύτως στη λίστα σας.

Θα ερωτευτείτε την πιο εκπληκτική θέα του Key West και, ποιος ξέρει, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ποτέ δεν θέλετε να φύγετε.

Nantucket, Massachusetts

Η ιδανική απόδραση της Νέας Αγγλίας βρίσκεται στο Nantucket της Μασαχουσέτης. Περπατήστε στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θαυμάστε τα καταπληκτικά εξοχικά σπίτια, απολαύστε την ιστορία που προσφέρει το νησί ή χαλαρώστε στην παραλία.

Channel Islands National Park

Το Εθνικό Πάρκο των νήσων Channel Islands είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όποιους αναζητούν την αποκέντρωση.

Αυτά τα νησιά από τις ακτές της Καλιφόρνια διαθέτουν απίστευτους τρόπους να γίνονται ένα με τη φύση.

Τα εθνικά πάρκα αξίζουν την αγάπη των διακοπών και αυτό το νησί θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να επισκέπτεστε έναν καινούργιο κόσμο.

Mackinac Island, Michigan

Βρίσκεται στη λίμνη Χιούρον ανάμεσα στις άνω και κάτω χερσονήσους του Μίσιγκαν, το Μάκινακ είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το ύπαιθρο.

Ζήστε την απόλυτη περιπέτεια σας διασχίζοντας συναρπαστικά μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας ή εξερευνήστε τη λίμνη όλη την ημέρα μέσω καγιάκ ή βάρκα.

Εάν ζείτε στα βόρεια κράτη, αυτό το νησί θα πρέπει να είναι το επόμενο καλοκαιρινό ταξίδι σας.

Sanibel Island, Florida

Οι παρθένες παραλίες και οι υπέροχες καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο κάνουν αυτό το νησί μια ειδυλλιακή απόδραση για μια διασκεδαστική και ξεκούραστη εκδρομή στο Κόλπο του Μεξικού.

Είτε θέλετε να κάνετε ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις ή απλά να καθίσετε στην παραλία, το νησί Sanibel πληροί τις προϋποθέσεις.