Το Παρίσι και το Λονδίνο είναι οι δύο δημοφιλέστεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί, για τα ταξίδια της Πρωτοχρονιάς, όπως αποκάλυψε η παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα Agoda.com.
Ακολουθεί η Ρώμη και η Βαρκελώνη. Στις τοπ ευρωπαϊκές επιλογές σκαρφάλωσε φέτος το Μιλάνο, το οποίο με τις δωρεάν παραστάσεις της Πρωτοχρονιάς, και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Στην Ασία-Ειρηνικό, το Τόκιο συνεχίζει να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για να υποδεχθείτε το Νέο Έτος , ενώ η Ταϊπέι κινείται στο νούμερο δύο και χτυπά την Μπανγκόκ στην τρίτη θέση.
Ωστόσο, η Ταϊλάνδη έχει τους περισσότερους προορισμούς για εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, ενώ τρεις από τις πολυσύχναστες πόλεις της βρίσκονται στην λίστα (Μπανγκόκ στο 3, Τσιάνγκ Μάι στο 7 και η Πατάγια στο 10). Η Μανίλα κάνει είσοδο στον αριθμό έξι.

Στη Βόρεια Αμερική, η πόλη του Λας Βέγκας ξεπέρασε τη Νέα Υόρκη ως προορισμό για την Πρωτοχρονιά. Εν τω μεταξύ, όπως και πέρυσι, η πόλη των αγγέλων του Λος Άντζελες παραμένει ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός. Η Χονολουλού της Χαβάης μπήκε στη λίστα για πρώτη φορά φέτος.