Η Fraser Suites κάνει ντεμπούτο στο Μουσκάτ με την πρώτη ιδιοκτησία πολυτελών διαμερισμάτων της στο Ομάν. Το άνοιγμα του Fraser Suites Muscat -μαζί με τα ήδη υπάρχοντα έξι ακίνητα στην περιοχή- συμβαδίζει με την αναπτυξιακή στρατηγική της μητρικής εταιρείας Frasers Hospitality, η οποία στοχεύει στην επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας της με νέα ακίνητα στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το Fraser Suites Muscat, είναι ένα ξενοδοχείο 120 δωματίων που προσφέρει πολυτελείς ανέσεις για ταξιδιώτες επαγγελματίες ή αναψυχής στην καρδιά της πρωτεύουσας σε ένα ακίνητο που βρίσκεται σε ένα συγκρότημα μικτής χρήσης.

Μοντέρνο και κομψό ντιζάιν, διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο, 24ωρο γυμναστήριο, σπα, 24ωρο εστιατόριο, παιδική χαρά και μία μεγάλη αίθουσαγια εκδηλώσεις και συνέδρια μέχρι 800 ατόμων.

“Ελπίζουμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο μας στην ενίσχυση του τουριστικού τομέα του Σουλτανάτου και στην εκτέλεση του σχεδίου οικονομικής διαφοροποίησης της χώρας, τονίζει ο Vincent Le Gorrec, γενικός διευθυντής του Fraser Suites Muscat.

Οι χώρες της Μέσης Ανατολής έχουν πολλές προοπτικές ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, του Ομάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών διαφοροποίησης του Ομάν, σημειώθηκε ανάπτυξη και επέκταση σε διάφορους τομείς, όπως και ο τουρισμός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης για καταλύματα υψηλής ποιότητας για τους ταξιδιώτες.”