Μετά από εβδομάδες διακοπών λειτουργίας που επέτρεψαν χρόνο για εκτεταμένο σχεδιασμό, τα Posadas Hotels, τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του Μεξικού, εφαρμόζουν τα αυξημένα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής, Travel with Confidence και στα 180 ξενοδοχεία και θέρετρα της ενόψει καλοκαιριού.

Το Posadas, με 16 θέρετρα που εκτείνονται σε ολόκληρο το Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες και στους εργαζόμενους την ηρεμία με την εφαρμογή και επιβολή διεξοδικών πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας χρησιμοποιώντας προϊόντα 3Μ που είναι απαραίτητα σήμερα για την πρόληψη της μετάδοσης και εξάπλωσης του COVID-19. Η εταιρεία εφαρμόζει ήδη αυτά τα πρωτόκολλα σε 16 ξενοδοχεία για να φιλοξενήσει γιατρούς που θεραπεύουν ασθενείς σε κοντινά νοσοκομεία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι αυτές οι νέες διαδικασίες καθαριότητας πραγματοποιούνται ήδη με επιτυχία σε 16 ξενοδοχεία σε βασικές πόλεις σε ολόκληρο το Μεξικό, όπου στεγάζουμε γιατρούς, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ασθενείς σε κοντινά νοσοκομεία», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Posadas,Enrique Calderon. «Έχουμε συνεισφέρει 15.000 διανυκτερεύσεις δωματίου σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές για αυτούς. Όπως πάντα, η υγεία και η ευημερία των εργαζομένων και των επισκεπτών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα », πρόσθεσε.

Όλες οι ιδιοκτησίες του Posadas αξιολογούνται συνεχώς είτε από τους κανόνες διακριτικού H, που παρέχονται από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Υγείας του Μεξικού, ή και από τους κανόνες Cristal International Standards, οι οποίοι εξετάζουν την ποιότητα και το χειρισμό των τροφίμων και των ποτών.

Επιπλέον, όλα τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα έχουν πρόσβαση σε έναν γιατρό πρωτοβάθμιας υγείας που μπορεί να βοηθήσει άμεσα εαν χρειαστεί, ενώ οι κατάλληλες διαδικασίες και διαχείριση για πιθανές περιπτώσεις COVID-19 με τους επισκέπτες είναι επίσης καλά καθορισμένες.

Για τον σχεδιασμό αυτών των νέων μέτρων ασφάλειας, η εταιρεία συμβουλεύτηκε τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς πόρους όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και επί του παρόντος συνεργάζεται με το Αμερικανικό Βρετανικό Ιατρικό Κέντρο Cowdray για επερχόμενες επιθεωρήσεις.