Οι διακοπές του 2020 ξεκινούν στη Γερμανία. Μετά την άρση των περιορισμών περιορισμού λόγω κορωνοϊού, επιτρέπεται στα ξενοδοχεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας να ανοίξουν ξανά.

Το Dorfhotel στο νησί Sylt θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο TUI που θα καλωσορίσει τους επισκέπτες καθώς άνοιξε εχθές 18 Μαΐου. Το Dorfhotel και το Iberotel στη Βαλτική Θάλασσα και το Dorfhotel στη λίμνη Fleesensee θα ανοίξουν επίσης την επόμενη εβδομάδα, αλλά σε ένα πρώτο βήμα μόνο για παραθεριστές από το Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία.

Από τις 25 Μαΐου, η δημοφιλής περιοχή θα καλωσορίσει πάλι τους ταξιδιώτες από άλλες ομοσπονδιακές πολιτείες της Γερμανίας. Το ξενοδοχείο TUI Blue και το Robinson Club στη λίμνη Fleesensee θα είναι έτοιμα να καλωσορίσουν τους πρώτους επισκέπτες πριν από το Whitsun.

Η TUI έχει καταρτίσει ένα σχέδιο 10 σημείων για να ανοίξει ξανά τα ξενοδοχεία. Οι πρωτοβουλίες θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να απολαύσουν τις διακοπές τους γνωρίζοντας ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής σε σχέση με το Covid-19. Το σχέδιο περιλαμβάνει οργάνωση, προγραμματισμό ικανοτήτων και μέτρα υγιεινής, καθώς και εντατική εκπαίδευση προσωπικού.

Από τις 25 Μαΐου, ο γερμανικός ταξιδιωτικός πράκτορας TUI Deutschland θα ξεκινήσει επίσης το πρόγραμμά του με περισσότερα από 2.300 επιπλέον ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών TUI Kids Clubs.

Ο Όμιλος TUI είναι επίσης έτοιμος να συνεχίσει τις ταξιδιωτικές του δραστηριότητες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μόλις αυτά τα ταξίδια εγκριθούν από τις αρχές.

Τα TUI Blue Hotels και Robinson Clubs στην Αυστρία θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο . Επιπλέον, ο τουριστικός όμιλος ασχολείται εντατικά με τις κυβερνήσεις άλλων προορισμών διακοπών, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, αλλά και η Κροατία και η Βουλγαρία .