Σύνταξη: tourismtoday.gr

Στο Ηνωμένο Βασίλειο έκαναν το ντεμπούτο τους τα δύο πρώτα νεόδμητα ξενοδοχεία «budget-luxe» της Travelodge, ως μέρος των σχεδίων επέκτασης της μάρκας.

Τα νέα ακίνητα βρίσκονται στο Docklands του Λονδίνου και στο Hexham στη βόρεια Αγγλία, που είναι και οι δύο περιοχές όπου η Travelodge θέλει να προσθέσει περισσότερα ξενοδοχεία.

Η οικονομική αλυσίδα ξενοδοχείων ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι προσθέτει στη βασική της επωνυμία έναν πολυτελή σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, μετά την επιτυχία της υπο-επωνυμίας των ακινήτων της Travelodge Plus.

Το London Docklands Travelodge βρίσκεται δίπλα στο σταθμό East India DLR και γίνεται το 78ο ξενοδοχείο της μάρκας στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαθέτει 350 δωμάτια και είναι επίσης η πιο βιώσιμη ιδιοκτησία του Travelodge με ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή, αντλίες θερμότητας με πηγή αέρα και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο όμιλος ανακοίνωσε επίσης ότι το Λονδίνο παραμένει ένας βασικός τομέας ανάπτυξης και «ψάχνει ενεργά» για 127 ξενοδοχειακές τοποθεσίες σε όλη την πόλη.

Το Hexham Travelodge είναι το πρώτο νεόδμητο οικονομικό και πολυτελές ξενοδοχείο της εταιρείας που άνοιξε στη βόρεια Αγγλία.
Το κατάλυμα προσφέρει 69 δωμάτια και είναι η 23η ιδιοκτησία του Travelodge στη βορειοανατολική περιοχή με άλλες 16 θέσεις στόχους.

 

«Και οι δύο αυτές περιοχές αναπτύσσονται με δυναμικό ρυθμό. Αποτελούν κορυφαίους προορισμούς διαμονής που προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες από όλες τις γωνιές του Ηνωμένου Βασιλείου, τόνισε ο Steve Bennett, επικεφαλής ιδιοκτησίας και ανάπτυξης της Travelodge.

Με περισσότερους Βρετανούς να επιλέγουν να μείνουν σε ένα οικονομικό ακίνητο από οποιονδήποτε άλλο τύπο ξενοδοχείου, υπάρχει έλλειψη καλής ποιότητας και χαμηλού κόστους καταλυμάτων σε όλο το Λονδίνο και στα βορειοανατολικά».

Η Travelodge διαθέτει τώρα 597 ξενοδοχεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ισπανία μετά το άνοιγμα πέντε νέων ακινήτων μέχρι στιγμής το 2022.

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στα νέα οικονομικά πολυτελή ξενοδοχεία περιλαμβάνουν έναν επανασχεδιασμένο χώρο υποδοχής, φωτισμό LED και δωμάτια που προσφέρουν «πολυδιάστατο χώρο» με γραφείο και καρέκλα.
Τα ακίνητα προσφέρουν επίσης ένα νέο καφέ-μπαρ με καθίσματα πάγκου εξοπλισμένα με ενσωματωμένα σημεία τροφοδοσίας USB και φορητού υπολογιστή.