Σύνταξη: tourismtoday.gr

H καρδιά της αμερικανικής θεατρικής βιομηχανίας χτυπά και πάλι. Η μεγαλύτερη σκηνή-συνοικία του κόσμου το Μπρόντγουεϊ ζωντάνεψε ξανά.

Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους αυτό το φθινόπωρο, στην επιστροφή του Μπρόντγουεϊ. Πολλά από αυτά αναγκάστηκαν να διακόψουν την λειτουργία τους όταν έκλεισε το Μπρόντγουεϊ, πριν από 18 μήνες.

Το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν και πάλι οι παραστάσεις «Wicked», «Chicago», «The Lion King» και «Hamilton».
Τα έργα «Wicked», «The Lion King» και «Hamilton» είναι πόλος έλξης τουριστών και παίζονται για έξι, 17 και 23 χρόνια, αντίστοιχα.

Ένα άλλο σημάδι ότι το Μπρόντγουεϊ επιστρέφει στην κανονικότητα είναι η επαναλειτουργία του περίφημου περιπτέρου TKTS. Εκεί στην καρδιά της Times Square στην Νέα Υόρκη αγοράζονται εισιτήρια των παραστάσεων για την ίδια και την επόμενη ημέρα.

Πριν ξεκινήσουν τα έργα ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν έδωσε μία παράσταση τον Ιούνιο. Επίσης η τραγουδοποιός Σάρα Μπαρέι ανέβασε το μιούζικαλ «Σερβιτόρα» στις 2 Σεπτεμβρίου.