Ο κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία Saber αποκαλύπτει τα όρια του ταξιδιού, στην 4ήμερη μεγάλη ετήσια εκδήλωση Saber Technology Exchange (STX) σε πελάτες, συνεργάτες, τεχνολογικούς εμπειρογνώμονες και παράγοντες.

Πάνω από 1500 συμμετέχοντες από όλες τις γωνιές της γης από την ταξιδιωτική βιομηχανία πήραν μία γεύση από την ευρεία πλατφόρμα της Saber η οποία δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να οδηγεί καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες της να διαχειριστούν καλύτερα το περίπλοκο οικοσύστημα ταξιδιών και να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες στους τελικούς τους χρήστες.

Το cloud computing και η μεταμορφωτική του πλατφόρμα ενισχύουν όλες τις πτυχές του ταξιδιού. Μέσα από την έξυπνη χρήση των δεδομένων, την μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη, η Saber δίνει τη δυνατότητα μιας νέας αγοράς εξατομικευμένων ταξιδιών.

Το STX 2019 παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις, τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές.
Καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Saber θα παρουσίαζε λύσεις διαθέσιμες μέσω του Saber Red 360, την καινοτομία γύρω από την εμπορική της πλατφόρμα, όπως το Fares Optimizer και το Digital Workspace, καθώς και το νέο Schedule Exchange και την ανανεωμένη λύση IROPS (Irregular Operations) Reach.
Η Sabre αποκάλυψε επίσης και τη SynXis Intelligent Retail, μια καινοτόμο προηγμένη λύση λιανικής πώλησης για ξενοδόχους που η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η ετήσια εκδήλωση Saber Technology Exchange (STX) πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας 24 με 27 Ιουνίου.