Hard Rock Riviera Hotel Mayer

Ο νικητής του χρυσού Travvy για το καλύτερο All-Inclusive θέρετρο. Κατάλληλο για οικογένειες το οποίο δε θα χορταίνετε να επισκέπτεστε.

Αυτό το θέρετρο στο Μεξικό θα σας χαρίσει πολλή διασκέδαση και θα συνειδητοποιήσετε από κοντά για ποιο λόγο βραβεύτηκε.

Marigot Bay Resort by Capella

Βρίσκεται στην όμορφη Αγία Λουκία, το Marigot Bay Resort & Marina από το Capella προσδίδει μια διαφορετική ατμόσφαιρα της Καραϊβικής, καθώς βρίσκεται μέσα στον κόλπο. Αν αγαπάτε ιστιοφόρα και γιοτ, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να επισκεπτείτε.

Hyatt Ziva Cancun

Το Hyatt Ziva Cancun είναι ένα all-inclusive θέρετρο για όλες τις ηλικίες. Διαθέτει πολυτελείς ανέσεις, όπως επιπλωμένες σουίτες κολύμβησης και μια ιδιωτική προβλήτα ιδανική για ένα ρομαντικό δείπνο.

Sanctuary Cap Cana

Κατάλληλο για ενήλικες το Playa Hotels & Resorts έχει 185 σουίτες και βρίσκεται στην Καπ Κάνα, μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Διαθέτει πέντε εστιατόρια και έξι μπαρ.

Couples Negril

Ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς της Τζαμάικα, το Couples Resorts είναι ιδανικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν στο spa treehouse , στην παραλία ή να διασκεδάσουν με περιπέτειες κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Casa de Campo

Αυτό το θεαματικό θέρετρο των 7.000 στρεμμάτων βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το Casa de Campo διαθέτει σουίτες, βίλες με ιδιωτικές πισίνες και τρία γήπεδα γκολφ.

Beaches Ocho Rios

Φέρνοντας όλη την οικογένεια στην Τζαμάικα αυτό το ακίνητο του Beaches Resorts είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα, καθώς τα παιδιά θα αγαπήσουν τη συνεργασία με την οδό Sesame, ενώ όλοι θα εντυπωσιάζονται με το θαλάσσιο πάρκο των πειρατών.

The Royal Suites Yucatan

Το TRS Yucatan Hotel βρίσκεται στο Palladium Hotel Group και βρίσκεται στο Riviera Maya του Μεξικού.

Πρόσφατα ανακαινίστηκαν περισσότερες από 400 σουίτες και πρόσθεσαν μια καταπληκτική πισίνα με θέα την Καραϊβική.

Atlantis, Paradise Island

Αν και δεν είναι τεχνικά στην Καραϊβική δεν είναι μυστικό ότι τα πολλά νησιά των Μπαχάμες έχουν γίνει συνώνυμα της Καραϊβικής.

Το Paradise Island είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς της. Αυτό το θέρετρο βρίσκεται στο όμορφο νησί Paradise Island στο Νασάου και προσφέρει στους ταξιδιώτες όλων των ηλικιών αρκετή διασκέδαση με ήλιο, σε εξαιρετική τοποθεσία και καταπληκτικό θαλάσσιο πάρκο.

Moon Palace Jamaica

Στο Moon Palace Jamaica, οι επισκέπτες σίγουρα θα είναι ικανοποιημένοι με τις πολυάριθμες ανέσεις. Υπάρχουν all-inclusive πακέτα που θα κρατήσουν την οικογένεια απασχολημένη και τα πορτοφόλια τους χαρούμενα.