Η πρόσφατη παγκόσμια κρίση σταμάτησε τον ισραηλινό τουρισμό, αλλά τώρα η συλλογή Dan Hotels , ανακοίνωσε την επιστροφή της, παρέχοντας στους επισκέπτες πολυτελείς διακοπές.

“Εργαζόμαστε σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας θα επιστρέψουν στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης”, εξήγησε ο Ronen Nissenbaum , Διευθύνων Σύμβουλος της Dan Hotels. ” Έχουμε αναπτύξει ένα λεπτομερές πρωτόκολλο για την υγεία, το οποίο καλύπτει όλους τους τομείς των ξενοδοχείων και πληρούν όλες τις αυστηρές οδηγίες που καθορίζει το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ”. Τα ξενοδοχεία της ομάδας θα λειτουργούν με το μότο: “Stay Safe & Enjoy by Dan Hotels”,είπε ο κ. Nissenbaum.

Η κορυφαία ιδιοκτησία της Dan Hotels στο Τελ Αβίβ, το Dan Tel Aviv , παραμένει ανοιχτή καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά από την επόμενη εβδομάδα, οι Dan Caesarea και Dan Eilat θα αρχίσουν επίσης να καλωσορίζουν τους επισκέπτες. Άλλα ξενοδοχεία στη συλλογή θα συνεχίσουν να λειτουργούν τους επόμενους μήνες μετά την πλήρη απολύμανση και τον καθαρισμό, με επιπλέον έμφαση σε περιοχές όπου υπάρχει συχνή επαφή.

Το Dan Accadia στη Herzliya, το Ruth Safed και το Neptune Eilat αναμένεται να ανοίξουν ξανά στα μέσα Ιουνίου. Το εμβληματικό ξενοδοχείο King David στην Ιερουσαλήμ, το Dan Carmel στη Χάιφα και το Dan Panorama Eilat υπολογίζεται να ανοίξουν στις αρχές Ιουλίου, με το υπόλοιπο των ακινήτων του ομίλου να ανοίγει στα μέσα Αυγούστου.

Η Dan Hotels έχει επίσης αναπτύξει μια καινοτόμο, νέα εφαρμογή (διαθέσιμη σε ορισμένα καταλύματα) με την ονομασία “App to Dan”, η οποία θα επιτρέπει στους επισκέπτες να εκτελούν διάφορες ενέργειες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους χωρίς να έχουν φυσική επαφή με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Τα γυμναστήρια, οι πισίνες, οι χώροι ψυχαγωγίας, τα Danyland Clubs και οι συναγωγές θα είναι πλήρως διαμορφωμένες και προετοιμασμένες αναλόγως, ενώ ορισμένες παιδικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους.

Το πρωινό στο Dan Hotels – αναπόσπαστο στοιχείο κάθε επίσκεψης στο Ισραήλ – θα παραμείνει σε μπουφέ.