Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Αχαίας την Τετάρτη 17 Απριλίου, την εσπερίδα: «Αχαία- Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη», στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου,υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Κεντρικές θεματικές ενότητες της εσπερίδας είναι:
• Ο ρόλος της Δυτικής Ελλάδος ως logistics hub της Ευρωμεσογειακής λεκάνης: Στρατηγικές ανάπτυξης και προκλήσεις
• Εξωστρέφεια-εξαγωγές και ο ρόλος των logistics
• Αναπτυξιακά εργαλεία για νέες υποδομές logistics

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics μέσα από το Road Show της: “Αχαία – Τα Logistics στην περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη”, φιλοδοξεί να ενημερώσει τις επιχειρήσεις της δυτικής Ελλάδας για καίρια ζητήματα που αφορούν τα Logistics, τις υποδομές και τη σημασία της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους όπως, εμπορία, βιομηχανία, ναυτιλία και υπηρεσίες.

Στην εσπερίδα θα συμμετέχουν επιλεγμένοι ομιλητές όπως φορείς, μέλη της EEL και εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Επίσης κατά τη διάρκειά της έχουν προσκληθεί και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κκ: Απόστολος Κατσιφάρας – Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Κεπενός – Πρόεδρος ΣΕΒΠΔΕ, Πλάτων Μαρλαφέκας – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαίας.

Τη συντονιστική Επιτροπή της διοργάνωσης απαρτίζουν οι κκ. Φώτης Δαούσης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών EEL – ΕΜΕΑ Commercial Director GLOBE WILLIAMS INTERNATIONAL, Βασίλης Ζεϊμπέκης, Μέλος ΔΣ EEL – Λέκτορας Πανεπ.Αιγαίου/Τμ.Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης. Βίκυ Τσακλάνου, Μέλος ΔΣ EEL – Business Development – Διακίνησις & PCDC, Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ EEL- Logistics Manager Alpha Grissin και Θανάσης Κούστας – Ειδικός Σύμβουλος Επιμελητηρίου Αχαίας.

Χρυσοί Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι: GS1 Association Greece & PTL. Xορηγοί της εκδήλωσης είναι οι: Medfrigo, Plessas Bros, Super Cargo. Μέγας Υποστηρικτής των δράσεων της EEL είναι η JUNGHEINRICH. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, Cargo Plus, www.supplychain.gr,LOGISTICS & MANAGEMENT, Free money, www.sofokleousin, www.metaforespress.gr και ο Αχαϊκός Επικοινωνιακός Όμιλος PLUSMEDIA.