Με περισσότερες από ένα εκατομμύριο ψήφους, το βρετανικό κοινό ανέδειξε τα Small Luxury Hotels of the World (SLH) ως το καλύτερο βρετανικό Luxury Hotel Brand και καλύτερo παγκόσμιο Luxury Hotel Brand στα British Travel Awards.

Οι νικητές του διακεκριμένου θεσμού – του μόνου, του οποίου τα βραβεία προκύπτουν αποκλειστικά από ψηφοφορία των Βρετανών ταξιδιωτών- ανακοινώθηκαν στο Λονδίνο, την περασμένη Τετάρτη σε μια λαμπερή τελετή απονομής, στην οποία επιβραβεύτηκαν ταυτόχρονα τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας.

Τα δύο βραβεία για λογαριασμό των Small Luxury Hotels of the World παρέλαβε ο κος Paul Kerr, Διευθύνων Σύμβουλος των Small Luxury Hotels of the World, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Έπειτα από 25 χρόνια στο τιμόνι του Small Luxury Hotels of the World, θεωρώ ύψιστη επιτυχία μία τόσο σημαντική διάκριση, ειδικά σε μια εποχή με τόσο έντονο ανταγωνισμό. Η επιτυχία μας οφείλεται στην υπέροχη ομάδα που κρύβεται πίσω από το brand των Small Luxury Hotels of the World καθώς και στα «τεράστια» ξενοδοχεία που απαρτίζουν το portfolio μας».

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπως αυτό του τουρισμού, οι διακρίσεις αυτές παγιώνουν τη θέση των Small Luxury Hotels of the World ως ηγέτη στη βιομηχανία της πολυτελούς φιλοξενίας.

Με περισσότερα από 520 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες, από τα ξενοδοχεία με design αιχμής μέχρι τα αρχοντικά του 17ου αιώνα, τα αστικά “καταφύγια”, τα απομονωμένα ιδιωτικά νησιά, αλλά και τις ιστορικές εξοχικές κατοικίες και τα ειδυλλιακά resorts, τα Small Luxury Hotels of the World προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε πολυτελή επιθυμία.