Οι τουρίστες σύντομα δεν θα χρειαστεί να ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για να επισκεφθούν το φεγγάρι.

Ειδικότερα, ένα τεράστιο θέρετρο σε σχήμα φεγγαριού πρόκειται να δημιουργηθεί σύντομα στο Ντουμπάι και, αν κρίνουμε από την υποδομή του έργου και τον εντυπωσιακό προϋπολογισμό του, οι επισκέπτες περιμένουν πολυτέλεια στο υψηλότερο επίπεδο, όπως συνηθίζεται όταν πρόκειται για τα ΗΑΕ.

Αν και είναι μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι είναι μια παγκόσμια πόλη που προσελκύει εκατομμύρια επενδυτές και περίεργους επισκέπτες κάθε χρόνο.

Τους ελκύουν οι ουρανοξύστες υψηλής τεχνολογίας της πόλης, τα μνημειώδη εμπορικά κέντρα, οι πολλαπλές δραστηριότητες αναψυχής και, φυσικά, το πλήθος των πολυτελών θέρετρων της κατατάσσονται ως μερικά από τα πιο απίστευτα στον κόσμο.

Είναι επίσης μια αρκετά νέα πόλη, που αναπτύχθηκε γρήγορα ως οικονομικό κέντρο μόλις στις αρχές του 21ου αιώνα και συνεχίζει να επεκτείνεται ως κύριος προορισμός κάθε χρόνο που περνάει:

Σύντομα, ένα ακόμη κτίριο θα αλλάξει οριστικά το αστικό τοπίο του Ντουμπάι που είναι γεμάτο ουρανοξύστες. Πρόκειται για ένα νέο μέγα θέρετρο σε σχήμα φεγγαριού.

Κατασκευάζεται με αρχικό κόστος 5 δισ. δολαρίων και δεν θα μοιάζει απλώς με μια τεράστια, στρογγυλή μάζα με εσοχή από έξω. Η διαμονή εκεί αναμένεται να είναι μια συναρπαστική, εκτός κόσμου εμπειρία.