Σύνταξη: tourismtoday.gr

Τα εισιτήρια για τις πτήσεις της Flybe θα ξεκινήσουν να πωλούνται από την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, καθώς η «αναστημένη» εταιρεία ξεκινάει ξανά πτήσεις.

Ο περιφερειακός αερομεταφορέας με έδρα το Μπέρμιγχαμ επέλεξε το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ Σίτι ως δεύτερη βάση του.

Η αεροπορική εταιρεία εξαγοράστηκε από τη Thyme Opco -η οποία συνδέεται με το αμερικανικό hedge fund Cyrus Capital- και μετονομάστηκε σε Flybe Limited, μετά την κατάρρευση τον Μάρτιο του 2020 λόγω της πανδημίας.

Ένας πλήρης κατάλογος δρομολογίων, προορισμών και ναύλων πρόκειται να ανακοινωθεί για τις δύο πρώτες βάσεις λειτουργίας του στα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Μπέλφαστ.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να «αναπτυχθεί γρήγορα, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και να προσθέσει περισσότερες πτήσεις καθώς προχωρά το καλοκαίρι». Η Flybe θα έχει έναν στόλο 32 στροβιλοκινητήρων Dash 8.

Το άνοιγμα των κεντρικών της γραφείων στο Μπέρμιγχαμ αναμένεται να δημιουργήσει περίπου 200 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή τα επόμενα τρία χρόνια.

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για τους πελάτες και τις κοινότητες που περίμεναν να ακούσουν από εμάς σχετικά με τους χαμηλούς ναύλους, τα νέα δρομολόγια και τους νέους προορισμούς, δήλωσε ο Dave Pflieger, διευθύνων σύμβουλος του αερομεταφορέα.

Όλα αυτά έχουν προγραμματιστεί να συμπίπτουν με επανεκκίνηση της οικονομίας και επιστροφή στην κανονικότητα μετά από δύο δύσκολα για όλους χρόνια.

Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά -περισσότερο από ενάμιση χρόνο- για να προσφέρει στους πελάτες μια νέα αεροπορική εταιρεία. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που πετάμε στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ Σίτι και εξυπηρετούμε τη Βόρεια Ιρλανδία.

Μόλις αρχίσουμε να πετάμε από το Μπέρμιγχαμ, το Μπέλφαστ και πολλές άλλες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ, είμαστε βέβαιοι ότι ένα η νέα και βελτιωμένη Flybe θα προσφέρει στους πελάτες μεγάλη αξία, περισσότερες επιλογές για ταξίδια και την ευκαιρία να επισκέπτονται γρήγορα και πιο άνετα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. παρακολουθείτε σημαντικές συναντήσεις.

Η Flybe στόχο έχει να βοηθήσει τις κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα να ανακάμψουν από τον δραματικό αντίκτυπο της πανδημίας».