Δεν προλαβαίνει να κλείνει συμφωνίες με ταξιδιωτικούς οργανισμούς η Sabre Corporation. Το κορυφαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο του Λιβάνου, το Kurban Travel θα χρησιμοποιεί στο εξής τις τεχνολογικές λύσεις και τα εργαλεία της Sabre για να προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία στους ταξιδιώτες του.

Το Kurban Travel είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ταξιδίων στο Λίβανο με ισχυρή παρουσία στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη και φιλόδοξα σχέδια για παγκόσμια ανάπτυξη.

Η πενταετής συμφωνία των δύο εταιρειών θα επιτρέψει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Kurban να έχουν πρόσβαση στο παγκόσμιο σύστημα διανομής της Saber (GDS) για να προμηθεύσουν, να κάνουν κράτηση και να διαχειριστούν ταξιδιωτικό περιεχόμενο από 400 αεροπορικές εταιρείες, 900.000 επιλογές ξενοδοχείων και 40 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Kurban θα αξιοποιήσουν το κορυφαίο περιεχόμενο της βιομηχανίας, τις πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα και την έξυπνη διασύνδεση του νέου εργαστηρίου Sabre Red Workspace – της επιφάνεια εργασίας των ταξιδιωτικών πρακτόρων επόμενης γενιάς – που θα τους επιτρέψει να γίνουν πραγματικοί σύμβουλοι ταξιδιών.