Την επόμενη φορά που θα πετάξετε σε ένα μακρινό ταξίδι με την British Airways, θα μπορείτε να παραγγείλετε μια παγωμένη μπύρα που παράγεται στα 40.000 πόδια.

Σύμφωνα όσα ανακοίνωσε η British Airways, συνεργάστηκε με τη ζυθοποιία της Σκωτίας, το BrewDog, για να δημιουργήσει το Speedbird 100, την “πρώτη ζυθοποιία μπύρας στον κόσμο στα 40.000 πόδια”, σε ένα από τα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας.
Με το περιβάλλον της καμπίνας να μπορεί να μειώσει την γευστική ικανότητά κατά περίπου 30%, η μπύρα θα βράζετε επί τόπου για μεγαλύτερη απόλαυση.

Στις δοκιμές στον αέρα που έγιναν σε αεροσκάφος 787 Dreamliners, οι ζυθοποιοί επικεντρώθηκαν στο πως να μην αλλοιωθεί η γεύση της μπύρας σε όλες τις συνθήκες καμπίνας.