Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Virgin Atlantic παρουσίασε το πιο ευρύχωρο κάθισμα της στην ιστορία της αεροπορικής εταιρείας, τη σουίτα Retreat, καθώς αποκάλυψε την τελευταία έκδοση της καμπίνας της Business class.

Η σουίτα Retreat θα κάνει το ντεμπούτο της στο αεροσκάφος Airbus A330-900neo της αεροπορικής εταιρείας, το πρώτο που θα παραδοθεί στην Virgin αυτό το φθινόπωρο και θα αναπτυχθεί σε πτήσεις προς τη Βοστώνη.

Με το νέο αεροσκάφος, η Virgin λέει ότι θα προσφέρει μια «premium, εξατομικευμένη εμπειρία» για κάθε επιβάτη.

Οι καμπίνες Business class θα διαθέτουν 30 νέες σουίτες Upper Class με κάθε κάθισμα στραμμένο πλήρως προς τα εμπρός και με πλήρως κλειόμενη πόρτα ιδιωτικότητας, οθόνη αφής 17,3 ιντσών και φωτισμό διάθεσης που ελέγχεται από τους επιβάτες.

Οι νέες Retreat Suites της αεροπορικής εταιρείας, θα υπάρχουν ανά δύο σε κάθε αεροσκάφος και θα βρίσκονται μαζί στο μπροστινό μέρος της καμπίνας της Upper Class.
Περιλαμβάνουν επίπεδα κρεβάτια 79 ιντσών, οθόνες αφής 27 ιντσών και τραπεζαρία, δίνοντας τη δυνατότητα σε τέσσερις επιβάτες να συναντηθούν ή να δειπνήσουν μαζί.

Οι Retreat Suites δεν θα μπορεί να κρατηθούν μέσω καναλιών GDS. Θα διατίθεται για κράτηση αλλού μόνο 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση.
Οι ναύλοι Retreat Suite θα έχουν προσαύξηση περίπου 200 λίρες σε κανονικούς ναύλους Business class.

Η Virgin λέει ότι η προσθήκη του νέου, πιο αποδοτικού τύπου αεροσκάφους θα τη βοηθήσει να επιτύχει περισσότερο από 10% εξοικονόμηση εκπομπών άνθρακα κατά την επόμενη δεκαετία.

Τα εισιτήρια για την εναρκτήρια πτήση πελατών της αεροπορικής εταιρείας A330neo θα ξεκινήσουν να πωλούνται αργότερα τον Ιούλιο, με το αεροσκάφος να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές Οκτωβρίου σε πτήσεις μεταξύ Χίθροου (Λονδίνο) και Βοστώνης.