H πρώην θυγατρική της Thomas Cook, Condor, εγκαθιστά δύο Airbus A320 στη Ζυρίχη για τη θερινή σεζόν του 2021 και στη συνέχεια θα πετάξει σε εννέα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στη Μεσόγειο αρκετές φορές την εβδομάδα από εκεί.

Η Condor θα ξεκινήσει με 28 πτήσεις προς Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, καθώς και προς Ελλάδα (Κρήτη, Κως, Ρόδο), Κύπρο (Λάρνακα), Σαρδηνία (Όλμπια) και Σπλιτ στην Κροατία.

Η Condor ανταποκρίνεται έτσι στη μεγάλη ζήτηση από κορυφαίους ελβετικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες για εξατομικευμένες πτήσεις διακοπών και συμπληρώνει τα υπάρχοντα οκτώ γερμανικά αεροδρόμια αναχώρησης για πρώτη φορά με το μεγαλύτερο ελβετικό αεροδρόμιο, τη Ζυρίχη.

“Είμαστε εξειδικευμένοι για σχεδόν 65 χρόνια στον τομέα του τουρισμού και συνεργαζόμαστε στενά με διοργανωτές και ταξιδιωτικά γραφεία. Είμαι χαρούμενος που παρουσιάζουμε τώρα ένα διαφορετικό χαρτοφυλάκιο προορισμών στη Ζυρίχη και ότι θα προσφέρουμε ελκυστικές προσφορές για τους λάτρεις του ήλιου το καλοκαίρι του 2021 μαζί με τους συνεργάτες μας “, λέει ο Ralf Teckentrup, Διευθύνων Σύμβουλος της Condor.