Σύνταξη: tourismtoday.gr

Από αύριο Τρίτη 21 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, τα μέλη του Marriott Bonvoy  θα έχουν έκπτωση 20% σε περισσότερα από 6.500 ξενοδοχεία σε διάφορους προορισμούς.
Η έκπτωση αφορά κρατήσεις για διαμονή -και την εορταστική περίοδο- από την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 έως τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν προνόμια όπως ειδικές τιμές και αναβαθμίσεις σε δωμάτια. Οι ταξιδιώτες μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα αφοσίωσης δωρεάν στη διεύθυνση https://www.marriott.com/loyalty/ για να επωφεληθούν από την έκπτωση.

Το χαρτοφυλάκιο της Marriott Bonvoy με πάνω από 30 εξαιρετικές μάρκες προσφέρει επιλογές για διακοπές που καλύπτουν όλα τα γούστα.
Από αποδράσεις με ζεστό καιρό έως καταφύγια στην πόλη, τα ξενοδοχεία της Marriott που συμμετέχουν στο Cyber ​​Week Sale καλύπτουν μια ποικιλία ασυναγώνιστων προορισμών.

Η Marriott Bonvoy συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα γενναιοδωρίας Giving Tuesday στις 28 Νοεμβρίου.
Προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να δωρίσουν πόντους που έχουν κερδίσει μέσω κρατήσεων και άλλων αγορών σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις, την World Central Kitchen που παρέχει γεύματα ως απάντηση σε κοινοτικές κρίσεις, την World Wildlife Fund (WWF), που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού κόσμου για το όφελος των ανθρώπων και της άγριας ζωής και το NAACP Legal Defense Fund την κορυφαία νομική οργάνωση της Αμερικής που αγωνίζεται για τη φυλετική δικαιοσύνη.