Tις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον ταξιδιωτικό κλάδο, την εξέλιξη των προσδοκιών των καταναλωτών και τις πρόσφατες εξελίξεις και καινοτομίες θα παρουσιάσουν οι ηγέτες της Sabre Corporation στη σκηνή του φετινού Συνεδρίου ITB του Βερολίνου.

Ο επικεφαλής προϊόντων της Sabre Travel Solutions, Garry Wiseman, θα μοιραστεί την άποψή του για τα ταξίδια εδώ και είκοσι χρόνια σε ρόλους τεχνολογίας εκτός της τουριστικής βιομηχανίας.

Μετά την πανδημία και εν μέσω πολύπλευρων προκλήσεων, η ταξιδιωτική βιομηχανία εγκαθίσταται σε μια νέα αίσθηση κανονικότητας.

Τα πρότυπα ζήτησης αλλάζουν, οι προσδοκίες των καταναλωτών συνεχίζουν να εξελίσσονται και η τεχνολογία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Ο Garry Wiseman εντάχθηκε στη Sabre το 2022 ως Chief Product Officer αφού είχε εκτελεστικούς ρόλους σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Dell, Microsoft, eBay και Salesforce.

Στη συνεδρίασή του, ο Wiseman θα μοιραστεί την οπτική του εδώ και είκοσι χρόνια σε ρόλους τεχνολογίας εκτός της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Θα συζητήσει επίσης γιατί θεωρεί ότι η ταξιδιωτική βιομηχανία έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες να αξιοποιήσει την τεχνολογία για να προσφέρει μια βελτιωμένη, πιο εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη.

Ο Traci Mercer , ανώτερος αντιπρόεδρος, Lodging, Ground & Sea, Sabre Travel Solutions, θα συμμετάσχει σε δύο πάνελ: το ένα για την ισότητα των φύλων στον τουρισμό (8 Μαρτίου στις 2 μ.μ.), το άλλο για τον μετασχηματισμό της επιχείρησης ταξιδιωτικών πρακτόρων (7 Μαρτίου στις 3 μ.μ.).

Σε ένα πάνελ, που επικεντρώνεται στα συνολικά έσοδα και το μέλλον του λιανικού εμπορίου στον κλάδο της φιλοξενίας, θα συμμετέχει ο Frank Trampert, ανώτερος αντιπρόεδρος και παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος της Sabre Hospitality (7 Μαρτίου, στις 13:00). Και ο Salman Syed, αντιπρόεδρος, πρακτορείο πωλήσεων, EMEA, Sabre Travel Solutions, θα συμμετάσχει σε ένα πάνελ για τον ρόλο της τεχνολογίας στο να κάνει τα εταιρικά ταξίδια πιο βιώσιμα (9 Μαρτίου στις 3 μ.μ.).

Η Sabre θα είναι επίσης παρούσα στην ITB Berlin με δύο εκθεσιακά περίπτερα, το ένα αφιερωμένο στην αεροπορική εταιρεία πληροφορικής και τη διανομή ταξιδιών, ενώ το άλλο επικεντρώνεται στην IT φιλοξενίας.

Στην αίθουσα 5.1, το περίπτερο 106 Sabre Travel Solutions θα αποκαλύψει ένα νέο, υπερσύγχρονο εργαλείο για την αγορά αναψυχής που καθιστά απλούστερη και πιο αποτελεσματική την αγορά, την κράτηση και τη διαχείριση τουριστικών πακέτων.