Σύνταξη: tourismtoday.gr

«Εξαιρετικά σημαντική» για τη λειτουργία της επιχείρησης τους, θεωρούν οι ξενοδόχοι boutique hotels, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων, ανεξάρτητων καταλυμάτων και οι οικοδεσπότες της Airbnb μια εφαρμογή κρατήσεων και διαχείρισης ακινήτων για κινητά.

  • Πάνω από το 91% των παραπάνω υποστηρίζει ότι μια εφαρμογή για κινητά είναι «εξαιρετικά σημαντική» για τη διαχείριση της επιχείρησης του.
  • Το 92% χρησιμοποιεί ή θα χρησιμοποιεί στο μέλλον, μια εφαρμογή κράτησης και διαχείρισης ακινήτων για κινητά, τακτικά.

Αυτό προκύπτει από μια νέα έρευνα της eviivo -από τις 12 έως τις 28 Απριλίου 2022- σε συνεργασία με το SurveyMonkey, σχετικά με τα οφέλη μιας εφαρμογής για κινητά, στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.
Η eviivo -εταιρεία λογισμικού φιλοξενίας- είναι ιδιοκτήτρια της πλατφόρμα κρατήσεων και διαχείρισης ακινήτων eviivo Suite, για ανεξάρτητους οικοδεσπότες καταλυμάτων (π.χ. Airbnb και VRBO), ιδιοκτήτες ακινήτων (ενοικιάσεις διακοπών, αστικά ενοίκια, πανδοχεία) και boutique ξενοδοχεία.

  • Το 84% θέλει τη δυνατότητα παρακολούθησης/πρόσβασης στην επιχείρηση του οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, «στα χέρια του».
  • Το 58% βρίσκει τη δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών ιδιοκτησιών σε μία εφαρμογή ως την πιο χρήσιμη λειτουργία.
  • Το 42% είπε ότι μια εφαρμογή για κινητά κρατήσεων και διαχείρισης περιουσίας ήταν σημαντική για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ το 34% απάντησε «πολύ σημαντική» και το 24% απάντησε «κάπως σημαντική».

«Ακούσαμε χιλιάδες πελάτες για αυτό που ήθελαν σε μια εφαρμογή, ​​λέει ο Eric White Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας στην eviivo.

Και είμαστε περήφανοι που ξεπεράσαμε τις προσδοκίες τους, με την δημιουργία του το eviivo Mobile.
Ο αυτοματισμός είναι πραγματικά βασικός για τον τομέα των καταλυμάτων, όπως και η κινητικότητα.
Το eviivo Mobile φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες ακινήτων και οι οικοδεσπότες διαχειρίζονται τις καθημερινές κρατήσεις τους, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ακόμα και όταν βρίσκονται οι ίδιοι σε διακοπές».