Σύνταξη: tourismtoday.gr

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του σήμερα, είναι επιτακτική ανάγκη να αναγνωριστούν διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών και τη σημασία της ασφάλειας ταξιδιού LGBTQ+.

Η International SOS, ανακοινώσει την κυκλοφορία της ανανεωμένης ενότητας LGBTQ+. Αποκαλύπτει πέντε συμβουλές προώθησης ασφάλειας για LGBTQ+ επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Ενθαρρύνετε την έρευνα και προετοιμασία πριν από το ταξίδι

Παρέχετε σε όλους τους ταξιδιώτες πρόσβαση σε πληροφορίες LGBTQ+ και συμβουλές πριν από την αναχώρηση.

Οι σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν την τοπική εφαρμογή των δικαιωμάτων LGBTQ+, περιοριστικούς νόμους, καθώς και την κοινωνική στάση στον ταξιδιωτικό προορισμό.

Εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους σχετικά με τις προφυλάξεις ασφαλείας

Παρέχετε ειδικές οδηγίες LGBTQ+ σχετικά με τους κινδύνους και τον μετριασμό στους ταξιδιώτες υπαλλήλους, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την ασφάλειά τους και των συναδέλφων τους.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επίγνωση σχετικά με την εθιμοτυπία στο ντύσιμο, αποφυγή περιοχών υψηλού κινδύνου και προσοχή στην δημόσια συμπεριφορά τους ή στην έκθεση των προσωπικών τους στοιχείων.

Τοπικές πολιτικές μετανάστευσης και την ασφάλεια των αεροδρομίων

Οι διεμφυλικοί ταξιδιώτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες κατά την είσοδο σε μια χώρα εάν τα έγγραφα ταυτότητάς τους δεν ταιριάζουν με την τρέχουσα παρουσίασή τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να βοηθήσει να μιλήσετε με έναν επαγγελματία ιατρό πριν από το ταξίδι για να αξιολογήσετε εάν μια υποστηρικτική επιστολή που παρέχει εξηγήσεις θα μπορούσε να διευκολύνει την είσοδο.

Συστάσεις για ασφαλή διαμονή

Η έλλειψη νόμων κατά των διακρίσεων μπορεί να διευκολύνει την ικανότητα άρνησης διαμονής. Παρέχετε στους υπαλλήλους μια λίστα καταλυμάτων που έχουν αποδεδειγμένη δέσμευση για την ασφάλεια και την ενσωμάτωση LGBTQ+.

Πολιτικές LGBTQ+ και επαφές έκτακτης ανάγκης

Βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και τους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους.
Αυτό βοηθά τους ταξιδιώτες LGBTQ+ να αισθάνονται υποστήριξη και να γνωρίζουν πού να αναζητήσουν βοήθεια όταν απαιτείται.