Την δική της απάντηση σε όσα έχουν δημοσιοποιηθεί σχετικά με την απουσία της στην χθεσινή παρουσίαση της έναρξης της τουριστικής καμπάνιας στο Cine Αίγλη, δίνει από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ μάλιστα, έχει αναρτήσει το βίντεο της καμπάνιας που παρουσιάστηκε χθες στο εξώφυλλο της σελίδας της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

”Δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά και τεχνικών θεμάτων για γρήγορη επιστροφή μου (λόγω covid-19) , αλλά και λόγω οργανωμένων συναντήσεων που είχαν από καιρό κανονιστεί, (καθώς είχα αναβάλει για καιρό λόγω της καραντίνας την επίσκεψη μου για τα σοβαρά τουριστικά θέματα στο ιόνιο Κέρκυρα κτλ) δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην σπουδαία αυτή εκδήλωση για την έναρξη της τουριστικής προβολής στο Σινέ Αίγλη εχθές.
Ενημερώθηκα όμως για όλα !
Η φετινή καμπάνια όπως ήδη έχουμε πει έχει στρέψει το βλέμμα της στο 2021, καθώς το 20 είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι για όλους!!
Στόχος μας να κρατήσει την Ελλάδα ως top of mind προορισμό στο 70% του εισερχόμενου τουρισμού μας που την επιλέγει για τον Ήλιο και την Θάλασσα σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι που η επιλογή των Ευρωπαίων τουριστών για το αν κάνουν διακοπές δεν είναι και πολύ στο χέρι κανενός προορισμού.
Το μήνυμα της εθνικής αξίας του τουρισμού ξεκίνησε το ταξίδι του και μαζί του και το μήνυμα της χώρας μας σε όλο τον κόσμο!”