Οι περισσότεροι Ινδοί millennials επιθυμούν να κάνουν διεθνείς διακοπές, αλλά είναι προσεκτικοί σχετικά με τους περιορισμούς του COVID.

Αυτό προκύπτει από πρόσφατη έκθεση της BOTT (Business of Travel Trade) Travel Sentiment Tracker.

Περίπου το 73% των millennials θα προτιμούσαν προορισμούς στο εξωτερικό με λιγότερα κρούσματα COVID.

Οι Millennials, γνωστοί και ως Generation Y, θεωρούνται γενικά εκείνοι που γεννήθηκαν κατά τη δεκαετία του 1980 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Περίπου το 67% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήθελαν να πάνε σε μέρη που έχουν εύκολες πολιτικές για το COVID και καθορισμένα πρωτόκολλα για να αποφύγουν τις περιττές ταλαιπωρίες.

Η έκθεση του BOTT Travel Sentiment Tracker βασίζεται σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε με περισσότερους από 7.800 millennials Ινδούς ταξιδιώτες. Η διάρκειά της ήταν για διάστημα πέντε εβδομάδων κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου 2021.

Η έκθεση αποκάλυψε περαιτέρω ότι το 61 τοις εκατό των millennials θα αναζητούσαν καλύτερη συνδεσιμότητα επιλέγοντας διεθνείς ταξιδιωτικούς προορισμούς και το 27 τοις εκατό θα προτιμούσαν προορισμούς μικρών αποστάσεων.

Σύμφωνα με την έκθεση, το 83% των millennials θα προτιμούσε προορισμούς στην παραλία για τις επόμενες διακοπές τους. Ακολούθησαν οι προορισμοί ευεξίας και σπα με 65%.

Τη διαμονή σε ξενοδοχεία και θέρετρα την επέλεξε το 53% των ερωτηθέντων. Διαπίστωσε επίσης ότι το 48 % των millennials επέλεξαν προορισμούς για γκολφ. Tο 43 % προτιμάει προορισμούς για ψώνια.