Aυξανόμενη τάση νιόπαντρων LGBTQ+ ζευγαριών που κάνουν κράτηση για ταξίδια σε τοποθεσίες που δεν εγκρίνουν γάμους ομοφυλόφιλων όπως οι Μαλδίβες, το Ντουμπάι, η Καραϊβική και η Ανατολική Αφρική, ανέφερε η Kuoni.

Ο τουριστικός πράκτορας πολυτελείας είπε ότι πολλά άτομα αυτής της κατηγορίας εξερευνούν μέρη που «θεωρούνται λιγότερο φιλικά για LGBTQ+» επειδή δεν θέλουν τα «εμπόδια» να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο «γιορτάζουν την αγάπη τους».

Ανέφερε έντονη ζήτηση για καταλύματα σε βίλες, τα οποία θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα σε χώρες χωρίς ισότητα στους γάμους.

Προτεραιότητα η συνολική εμπειρία προορισμού

Δύο στους πέντε (44%) ερωτηθέντες σε μια έρευνα που έγινε από το Kuoni με 1.013 άτομα, τα οποία ταυτίζονται ως μέλη της κοινότητας LGBTQ+, είπαν ότι δίνουν προτεραιότητα στη συνολική εμπειρία προορισμού ανεξάρτητα από τη στάση απέναντι σε άτομα με τη σεξουαλικότητα ή την ταυτότητα φύλου τους.

Σημείωσε ότι οι δημοφιλείς τοποθεσίες για μήνα του μέλιτος, όπως τα Μπαρμπάντος, η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, το St Kitts and Nevis και η Σιγκαπούρη έχουν καταργήσει τη νομοθεσία κατά των ομοφυλοφίλων. Η έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία Mortar Research τον περασμένο μήνα.