Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι Αμερικανοί κάνουν σχέδια διακοπών γύρω από την οικογένεια και τους φίλους τους, καθώς περισσότεροι από τους μισούς (57%) δήλωσαν ότι θα βρεθούν σε μια συνάντηση οικογένειας ή φίλων αυτό το καλοκαίρι.

Και οι περισσότεροι (65%) συμφώνησαν ότι τέτοιες συγκεντρώσεις τους φέρνουν περισσότερη χαρά από τα ταξίδια χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη από την OnePoll για λογαριασμό του Motel 6, ρώτησε 2.000 ενήλικες πού σκοπεύουν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι.

Μια τέλεια, γεμάτη ευχάριστες διακοπές διαρκεί για περίπου τρεις ημέρες, όπως διαπιστώθηκε, ειδικά εάν πραγματοποιείται σε μια λογική απόσταση.

Tο 58% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να ταξιδέψει σχεδόν 80 μίλια, ενώ περίπου το 32% θα προχωρούσε περισσότερο έως 100 μίλια.

Σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (32%) πρόσθεσε ότι περίμεναν σχεδόν τέσσερα χρόνια για να επανασυνδεθούν με την ευρύτερη οικογένειά τους.

Το 2022, το 70% των ταξιδιωτών θα πηγαίνουν στις συναντήσεις τους με αυτοκίνητο, είτε πρόκειται για ενοικίαση (30%) είτε για δικό τους όχημα (40%).

Πάνω από το ένα τρίτο (36%) των ανθρώπων αποφασίζουν να κάνουν check in σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν μακριά και μακριά φέτος για να επανασυνδεθούν και να επανενωθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.