Ξεκινά η δεύτερη μέρα των Live Shows του BLACKBOX Audio Video Show 2023.

H δεύτερη ημέρα, θα ξεκινήσει στις 12.00 με την προβολή της ταινίας OST-Original Soundtrack, στην Αίθουσα της SONY EUROPE, στο Επίπεδο -1, του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, ενώ με το τέλος της προβολής της ταινίας, στις 13:00 θα διεξαχθεί Σεμινάριο Κινηματογράφου, στην Αίθουσα Gallo Nero, στο Lobby του ξενοδοχείου.

Στις 15:00 με 17:00 θα έχουμε τη χαρά στον ίδιο χώρο να φιλοξενήσουμε ένα μοναδικό Workshop, υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Σταματάκου.

Περνώντας στις live μουσικές εμφανίσεις ξεκινάμε και πάλι στον ίδιο χώρο, στην Αίθουσα Gallo Nero, στο Lobby, στις 17:30 με τη Ζωή Τηγανούρια. Η Ζωή Τηγανούρια είναι συνθέτης και σολίστ ακορντεόν. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Σαμοθράκης, σε οικογένεια Παραδοσιακών μουσικών. Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους διάσημους τραγουδιστές στην Ελλάδα, καθώς και με διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι James Brown, Al Di-Meola, Goran Bregović, Chico Freeman, Jason Mcoy, In-Grid, Zülfü Livaneli, Roozbeh Nematollahi, Ömer Faruk Tekbilek, κ.ά.

Έχοντας διαγράψει μία σημαντική 20ετή μουσική διαδρομή, έχει καταφέρει να χτίσει την προσωπική της αισθητική ταυτότητα με συνθέσεις ιδιαίτερης ευαισθησίας και ανατρεπτικής έμπνευσης.

Στις 19.30, στην ειδικά διαμορφωμένη για live, Αίθουσα Gallo Nero, στο Lobby του ξενοδοχείου θα εμφανιστούν οι Stringless, το a cappella σύνολο από τη Θεσσαλονίκη που μετρά δέκα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.

Δέκα χρόνια δημιουργίας και έκφρασης ξετυλίγονται μέσα από ένα ρεπερτόριο και μια σκηνική παρουσίαση που είναι καθαρά γυναικεία θεώρηση των πραγμάτων. Μέλη του συγκροτήματος είναι οι Αλμπένα Κούτοβα, Έλσα Μουρατίδου, Βασιλική Αλεξίου, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Στέλλα Γιαλτζή, Δωροθέα Μιχαήλ. Σίγουρα μοναδικές στο είδος τους.

Τη βραδιά θα κλείσει στις 20:30 η Μαρία Παπαγεωργίου, στον ίδιο χώρο του ξενοδοχείου. Η Μαρία Παπαγεωργίου ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα ως ερμηνεύτρια , μουσικός παραγωγός και δασκάλα φωνητικής. Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους (Βραβείο Πρωτότυπης Μουσικής, Φεστιβάλ Καννών), ενώ εργάστηκε ως παραγωγός στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Τα Τραγούδια των Άλλων».