Δωρεάν πακέτο ποτών θα προσφέρει η Riviera Travel στους επιβάτες που θα επιλέξουν τη νέα της κρουαζιέρα στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά, την οποία προωθεί σε συνεργασία με τη Celestyal Cruises.

Το δρομολόγιο των 10 διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην riviera, επτά διανυκτερεύσεις με ταξίδι στο Αιγαίο και δύο διανυκτερεύσεις μετά την κρουαζιέρα σε παραθαλάσσιο θέρετρο.

Αναχωρώντας με Celestyal Journey 1.260 επιβατών, η κρουαζιέρα περιλαμβάνει επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και τη Μήλο με ξεναγήσεις στο Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, ενώ οι παραμονές πριν και μετά την κρουαζιέρα περιλαμβάνουν ξεναγήσεις στην Ακρόπολη, στο Ακρωτήριο του Σουνίου και στο Ναό του Ποσειδώνα.

Η προσφορά δωρεάν πακέτου premium ποτών είναι διαθέσιμη σε πέντε αναχωρήσεις μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 29 Φεβρουαρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 2.499 λίρες.

Ο κ. Will Sarson, επικεφαλής του προϊόντος, δήλωσε: “Τα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας και διαμονής επιτρέπουν στους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ιστορία και την ομορφιά των ελληνικών νησιών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Με τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στις διακοπές μας, προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και με το πρόσθετο μπόνους ενός δωρεάν πακέτου premium ποτών, σημαίνει ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κράτηση”.