Συνάντηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης της Ναυπάκτου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, μετά τα δύο σημαντικά γεγονότα της Μεγάλης Παρασκευής και των Εορτασμών της Απελευθέρωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Ντίνος Τσουκαλάς, ο Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Απασχόλησης κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ.Σπύρος Τσέλιος.

Ο κ.Γκίζας ενημέρωσε τους επαγγελματίες για το επίκαιρο σοβαρό θέμα των πλατανιών και στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σταθερά αυξητική τάση της επισκεψιμότητας που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στην Ναύπακτο και στη διατήρηση της θετικής εικόνας της πόλης προς τους επισκέπτες.

Ειδικότερα, τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα, το μείζον ζήτημα του κυκλοφοριακού και πολλά ακόμη επιμέρους ζητήματα.

Από την πλευρά τόσο του Δημάρχου όσο και των επαγγελματιών υπήρξε η δέσμευση ώστε οι συναντήσεις αυτές να πραγματοποιούνται σε πιο συχνή βάση με στόχο την αλληλοτροφοδότηση σε επίπεδο προτάσεων και την από κοινού εξεύρεση λύσεων.