Σύνταξη: tourismtoday.gr

Φωλιασμένο σε ένα ιδιωτικό, χαλαρό περιβάλλον, λίγα βήματα μακριά από την παραλία στο Καμάρι Σαντορίνης, το Radisson Blu Zaffron Resort -μια πολυτελής όαση όπου η εξωτική, boho chic ατμόσφαιρα συνδυάζεται με τη διαχρονικότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής- ανοίγει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Αυτό το άνοιγμα σηματοδοτεί την πρώτη προσφορά πολυτελούς φιλοξενίας από τον Όμιλο Fais, ενός τεράστιου χαρτοφυλακίου επωνυμιών πολυτελείας, μόδας και σπορ, με παγκοσμίου φήμης brands.

Το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη διαθέτει 103 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες καθώς επίσης και αυτόνομες βίλες επιφάνειας 54 τ.μ.

Επηρεασμένο και απόλυτα εναρμονισμένο με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού, το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή μέσα σε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και μινιμαλιστικής αισθητικής, εκεί όπου “πινελιές” από ξύλο, πέτρα και μάρμαρο αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του τόπου.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον κυκλαδίτικο ήλιο σε ιδιωτικά μπαλκόνια ή βεράντες, ενώ τα μεγαλύτερα δωμάτια, σουίτες και βίλες προσφέρουν ιδιωτική μικρή πισίνα ή τζακούζι.