Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το άνοιγμα του υπό νέα διαχείριση τον Απρίλιο του 2021, ανακοινώνει το Porto Carras Grand Resort.

Η επαναλειτουργία του Porto Carras, γίνεται από την νέα διοίκηση και μετά την εξαγορά του εμβληματικού παραθεριστικού συγκροτήματος από την Belterra Investments, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη δυτική ακτή της Σιθωνίας, στη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα και 112 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Εκτείνεται σε 17.630 στρέμματα καταπράσινων τοπίων, κατά μήκος 9 χλμ βραβευμένων παραλιών με γαλάζια σημαία, σε 25 παρθένους όρμους.

Το Porto Carras Grand Resort που θα ανοίξει στις 29 Απριλίου, διαθέτει τα ξενοδοχεία Meliton 5 *, Sithonia 4 * Plus, καθώς και τις αποκλειστικές σουίτες Villa Kalyva Mare με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από ευρύχωρα δωμάτια, προνομιακές σουίτες και οικογενειακές μονάδες.

Το θέρετρο διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό εγκαταστάσεων πέντε αστέρων.
Όπως μια ιδιωτική μαρίνα 315-θέσεων, τη μεγαλύτερη αίθουσα συνεδριάσεων στη Βόρεια Ελλάδα, ένα καζίνο με δύο χώρους, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπα, ένα γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, ένα κλαμπ τένις, Ναυτικό Όμιλο, μαζί με τον μεγαλύτερο οργανικό αμπελώνα της Ελλάδας και το Οινοποιείο «Domaine Porto Carras», ενώ διαθέτει επίσης τρία ελικοδρόμια.

Μετά από επένδυση ύψους 205 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο του 2020, το Porto Carras Grand Resort άλλαξε ιδιοκτησία. Και έγινε υπερήφανο μέλος της Belterra Investments Ltd. Όπως δήλωσε η διοίκηση της εταιρείας:

“Με μεγάλη τιμή προσθέτουμε το Porto Carras Grand Resort στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο μας, το οποίο σκοπεύουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω για να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Καθώς η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων και των επισκεπτών μας παραμένει η υψηλότερη προτεραιότητά μας, τους προσκαλούμε να “Ζήσουν την εμπειρία του νέου Porto Carras” από τον Απρίλιο του 2021, με τη διαβεβαίωση ότι βρίσκονται τα υψηλότερα επίπεδα υγείας, ασφάλειας, φροντίδας και προσοχής”.

Όσον αφορά στα μελλοντικά αναπτυξιακά της σχέδια, η Belterra Investments εισάγει τη νέα φιλοσοφία και τη διαχειριστική της κουλτούρα στην αγορά καθώς αναπτύσσεται ο τομέας των πολυτελών καταλυμάτων στην Ελλάδα.
Με στόχο να συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Εφαρμόζοντας τις δικές της νέες μεθόδους σχεδίασης και κατασκευής στα έργα φιλοξενίας της, η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει αποτελεσματικότητα και νέες δεξιότητες στην τοπική αγορά.

Μέσω στρατηγικών συνεργασιών, ο στόχος “είναι να προσφέρουμε παγκόσμια τουριστικά περιουσιακά στοιχεία που πληρούν τις αυξανόμενες απαιτήσεις διαμονής στην Ελλάδα”.